Belediye Tiyatrosundan Çocuklara Tatil Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Belediye Tiyatrosundan Çocuklara Tatil Hediyesi

Belediye Tiyatrosundan Çocuklara Tatil Hediyesi

Alanya Belediyesi Tiyatrosu tarafından “Uğur Böceği Benekli” oyunu sahnelenecek.

15.06.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediyesi Tiyatrosu tarafından "Uğur Böceği Benekli" oyunu sahnelenecek.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü'nün Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Uğur Böceği Benekli'nin koordinatörlüğünü Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal yapacak. Yazar ve Yönetmenliğini Nilbanu Engindeniz'in yaptığı oyunun müziği Cem İdiz'e, dansları Anıl Türkmener'e, kostüm tasarımı Funda Çebi'ye, dekoru ise Emel Meriç'e ait.

"ÇOK RENKLİ BİR OYUN OLDU"

Projenin çok renkli olduğunu belirten oyun yazarı ve yönetmeni Nilbanu Engindeniz, "Çocuklardan Çocuklara Tiyatro projemizin sonuncusu "Uğur Böceği Benekli" ile seyircimize bir kez daha merhaba diyoruz. Tiyatro oyunumuzda Alanyalı 20 çocuğumuzla beraber çalıştık. Bu bir müzikal oyun. Oyunumuzun içerisinde tam 14 tane şarkı ve dans var. Bütün öğrencilerim birden fazla rol oynuyor" dedi.

YÜCEL: "TÜM ÇOCUKLARI BEKLİYORUZ"

Alanyalı çocuklardan oluşan ve 8 aylık bir eğitim sürecinden geçen minik tiyatrocuların oyunu "Uğur Böceği Benekli", 17-18 Haziran saat 18.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaz tatiline girecek tüm çocuklar için oyunun ücretsiz sahneleneceğini belirterek, tüm aileleri çocuklarıyla birlikte oyunu izlemeye davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Tiyatrosundan Çocuklara Tatil Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement