Belediye Vanspor İstanbulspor Maçına Hazır - Son Dakika
Yerel

Belediye Vanspor İstanbulspor Maçına Hazır

Belediye Vanspor İstanbulspor Maçına Hazır

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

03.11.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren Belediye Vanspor Teknik Direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu, geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve ondan önceki Pazarspor deplasmanında iyi maç oynadıklarını söyledi. Kerimoğlu, iyi oynamalarına rağmen gol yollarında sıkıntılarının ve sakat futbolcularının olduğunu belirtti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynamalarına rağmen golü bulsalardı değişik bir maç olacağını ifade eden Kerimoğlu, "Maçın 70. dakikasında bir penaltı pozisyonumuz vardı. Hakem bunu verseydi maç başka farklı bir duruma gelecekti. Takımımız artık bir kıvama geldi. İyi top oynuyoruz ama bunu sonuca yansıtmamız lazım. Beşikdüzüspor maçında da çok iyi oynadık ve son dakikada golü bulduk. Son dakikada 1 gol attık ama çok da gol kaçırdık. Takımımız derli toplu istediklerimizi yapan bir duruma geldik. Bundan sonra çıkış yakalamak istiyoruz. İlk beşteki yerimizi devam ettirip yukarıdaki hedefimize ulaşmak için bir seri yakalamamız lazım. İnşallah pazar günü kendi evimizde oynayacağımız İstanbulspor maçıyla bunu başlatmak istiyoruz. Oyuncularımızın durumu iyi. Bir Berkay sakattı yeni geldi. Geçen hafta tedavisi vardı, çarşamba günü bize katıldı. Emrah Şahin cezalı. Onların yerine alacağımız oyuncularla İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Vanspor İstanbulspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement