Belediye ve Stk'lar Kumluca İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Belediye ve Stk'lar Kumluca İçin Toplandı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde, Kumluca Belediyesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti başkanlarıyla ilçenin bugünü ve yarını konuşuldu.

17.03.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde, Kumluca Belediyesi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti başkanlarıyla ilçenin bugünü ve yarını konuşuldu.

KUTSO Başkanı Murat Günay, yaptığı konuşmada, toplantılarda görüşülecek konuların somut olarak hayata geçirilmesini istediklerini kaydetti. Günay, bu amaçla ilçenin tüm dinamiklerinin görüş bildirebilmesi adına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti başkanlarının toplantılara katılmasını istediklerini belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da bu toplantılarda ilçenin geleceği adına güzel fikirler çıkacağını ümit ettiğini söyledi. Ele alınacak konuların başında tarımın geldiğini kaydeden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Tarım konusunda kendimizi yenileyemezsek, geleceğinin iyi olmadığını düşünüyorum Çünkü teknolojik gelişmelere dayalı olarak rakiplerimiz her geçen gün kendilerini yenilerken, bizler de yenilemek zorundayız. Bizim bu konuda en büyük şansımız üreticimizin bilinçli olması, bölgemizin coğrafi ve iklimsel olarak dünyadaki en uygun bölgelerden olmasıdır. Biz bunları insanlarımıza yerel önderlik yaparak avantaja çevirebiliriz."

Toplantıda söz alan katılımcılar, ilçenin geleceğine yön verecek konular hakkında herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye ve Stk'lar Kumluca İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement