Belediye Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Yaz Spor Okulu Açıldı

Belediye Yaz Spor Okulu Açıldı

Adıyaman Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında organize edilen Yaz Spor Okulu’nun açılışı yapıldı.

27.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik kapsamında organize edilen Yaz Spor Okulu'nun açılışı yapıldı.

Karadağ Mesire Alanı'ndaki Aquapark'ta folklor ekibinin halkoyunları gösterisiyle gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Şahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Cumhuriyet Halk Partisi Kahta İlçe Başkanı Abdullah Erdem, Yaz Spor Okulu Koordinatörü Abdurrahman Elçi, antrenörler, öğrenciler ve öğrenci velileri iştirak etti.

Yaklaşık 2 buçuk ay devam edecek Yaz Spor Okulu'nda uzman hocalar nezaretinde futbol, basketbol, hentbol, voleybol, yüzme, judo, taekwondo, boks, karate ve güreş olmak üzere toplam 10 branşta kurs verilecek. Yaz spor okulundaki ana amacın; yetenekli öğrencilerin tespit edilerek çeşitli spor dalların altyapılarına ve ülke sporuna kazandırmak olduğu belirtildi.

Törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile Yaz Spor Okulu yetkilileri, sporun anlam ve önemine değinerek, bu konuda Adıyaman Belediyesi'nin spora olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra Yaz Spor Okulu ile ilgili duygularını paylaşan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Adıyaman Belediyesi olarak başlatılan bu güzel hizmetleri bu senede devam ettirmek için bugün açılışını yaptık. Biliyorum ki bu kadar gence bu havuz yetmez ama bu sene tadilata başlarsak çalışmalar yarıda kalır. Havuz sezonu bittikten sonra ilk işimiz bu havuzdan daha büyük bir havuza sizleri kavuşturmaktır. Biraz daha yüksek kaydıraklarla, biraz daha büyük havuzla burayı şenlendirmemiz lazım.

Daha sağlıklı ve zinde olmak için mutlaka spor yapmalıyız. Yalnız sporu da tek branşta yapmak zorunda değiliz. Yüzmenin yanı sıra futbolu, basketbolu, voleybolu yapabiliriz ama ben yüzmeyi en iyi branşlardan birisi olarak görüyorum. Onun için açılışı bugün havuz başında yaptık. Çeşitli branşlardan oluşan Yaz Spor Okulumuza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün büyük katkısı oldu. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca çok yoğun olmasına rağmen bütün işlerini bir tarafa bırakarak Belediyemizle fahri olarak ilgilenen ve bu konuda Adıyaman'ın en büyük uzmanı olan Aykut hocaya da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Belediyemizin spor sorumluları da bu konuda hem sorumluluk üstlendiler, hem çok geniş zamanlarını ayırdılar. Emeklerinden dolayı onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Yaz Spor Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement