Belediye Zeytin Görünümlü Stantta Yağ Satıyor - Son Dakika
Yerel

Belediye Zeytin Görünümlü Stantta Yağ Satıyor

Belediye Zeytin Görünümlü Stantta Yağ Satıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Büyükşehir uygulamasının başlamasıyla birlikte Edremit Körfezi’nin en büyük zeytin üreticisi durumuna gelen Belediye, zeytinyağı satmaya başladı.

10.05.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büyükşehir uygulamasının başlamasıyla birlikte Edremit Körfezi'nin en büyük zeytin üreticisi durumuna gelen Belediye, zeytinyağı satmaya başladı. Belediye önünde zeytin görünümlü standın içinde satılan altın madalyalı zeytinyağları ilgi gördü.

Burhaniye belediyesi, 3 bin dekar alandaki yaklaşık 40 bin zeytin ağacının bir bölümünü kendisi hasat ederken, Burhaniye Belediyesi Zeytinyağları adı altında da tescil ettirdi. Yaklaşık 14 ton zeytinyağı elde eden Burhaniye belediyesi, zeytinyağlarını internet yoluyla satışa sunarken, belediye koridorlarında da teşhir etti. Bu arada belediye önünde hazırlanan zeytin görünümlü stant içinde de zeytinyağlarını satmaya başladı. Belediye başkanı Necdet Uysal, ödüllü zeytinyağlarını tüketiciye ulaştırmaya çalıştıklarını anlattı.

Yağların ilgi gördüğünü anlatan stant görevlisi Yelda Karaağaçlı," Burhaniye belediyesi zeytinyağları standında görevliyim. Belediyemizin altın madalyalı zeytinyağlarını satmaktan son derece gurur duyuyorum. Burhaniye de zeytinyağlarımız, belediyemizin zeytinyağları son derece ilgi görmektedir" dedi. Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'da," Kendi zeytinlerimizi işleyerek zeytinyağını elde etmiştik. Dha sonra marka tescili yaptırarak yarışmalara katıldık. Belediyemizin yağı da altın madalya alan yağlardan oldu. Ödül aldı. Biz de bu yağımızı çeşitli kanallarla tüketicimizin kullanımına sunduk. Satışına başladık. İnternet yoluyla da satıyoruz. Bu şekilde bir organizasyon içinde de yağlarımızı tüketicilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Zeytine benzeyen bir satış standı hazırladık.. Bu da zeytinlerimizin konseptine uygun bir durum oldu. Güzellik oldu. İnşallah, zeytinyağımız, hak ettiği değeri, bulacaktır. Yağımızı halkımızın tüketmesini isteriz. Herkese tavsiye ederiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Zeytin Görünümlü Stantta Yağ Satıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement