Belediyeden 1. Sınıflara Çanta Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Belediyeden 1. Sınıflara Çanta Sürprizi

Belediyeden 1. Sınıflara Çanta Sürprizi

Beylikdüzü Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında ailelerin ekonomik yükünü bir nebze olsun azaltmak amacıyla anlamlı bir çalışma yaptı.

17.09.2014 08:55  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçede ders başı yapan yaklaşık 4 bin 1. Sınıf öğrencisine okul seti hediye eden Beylikdüzü Belediyesi, minik öğrencileri bir hayli sevindirdi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'na başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin ilkokul hediyeleri Beylikdüzü Belediyesi'nden geldi. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile miniklere okul çantası, beslenme çantası ve kalem kutusu hediye edildi. İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin eğitime başladığı ilk günden itibaren 1 hafta içerisinde ziyaret edilen 18 ilkokulda, yaklaşık 4 bin okul çantası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından dağıtıldı. Hediye setler, öğrencilerin yıl boyunca gereksinim duyacakları kırtasiye malzemelerini de içeriyor.

"Bütün çabamız çocuklar için…"

Miniklerin eğitim hayatına atmış oldukları ilk adımlarında öğrencilere okul seti ile birlikte bir de mektup gönderen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Bütün çabamız; çocuklarımızın iyi bir geleceğe sahip olması içindir. Bu nedenle çok çalışacak ve Beylikdüzü'nü çocuklarımızın yaşamaktan keyif alacağı modern ve kaliteli bir ilçe haline getireceğiz. Eğitimde öncü, tüm yenilikleri çocuklarımızla buluşturan, okul sonrası hizmetlerimiz ile her anında çocuklarımıza katkı sağlayan bir ilçe olacağız" şeklinde mesajlar verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden 1. Sınıflara Çanta Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement