Belediyeden Kent Ormanı'nda Bakım - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Kent Ormanı'nda Bakım

Belediyeden Kent Ormanı\'nda Bakım

Edirne Belediyesi’nin 29 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan tahsis ettiği 250 dönümlük bir alanda yer alan İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerinden vatandaşların gönül rahatlığı ile yararlanabilmeleri için bakım çalışmaları devam ediyor.

02.08.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi'nin 29 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan tahsis ettiği 250 dönümlük bir alanda yer alan İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerinden vatandaşların gönül rahatlığı ile yararlanabilmeleri için bakım çalışmaları devam ediyor. Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alanda ot temizliğine başladı, mevcut ağaç patlamalarını keserek, özel hazırlanan piknik masalarını Edirnelilerin hizmete sundu.

Yaşanan taşkınların ardından oldukça bakımsız kalan, halk arasında 'Söğütlük' olarak da bilinen İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerini 29 yıllığına kiralayan Edirne Belediyesi, Edirne'nin en önemli yeşil alanını tekrar hayata kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yerinde ot temizliği yaptı. Mevcut ağaçlarda oluşan patlamaları kesen ekipler, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün atölyesinde hazırlanan piknik masalarını vatandaşların kullanımına sundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Kentin en önemli ormanını tekrar Edirnelilere kazandırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Edirnelilerin ücretsiz olarak yararlanacağı İzzet Arseven Kent Ormanı ve Mesire yeri çok kısa bir süre sonra hak ettiği değere kavuşacak" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden Kent Ormanı'nda Bakım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement