Belediyeden Köylere Çocuk Parkı - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Köylere Çocuk Parkı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, çocukların daha iyi şartlarda oynayabilmeleri için köylere çocuk parkı yapıldığını bildirdi.

26.08.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, çocukların daha iyi şartlarda oynayabilmeleri için köylere çocuk parkı yapıldığını bildirdi.

Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, salıncak ve kaydırakların bulunduğu 42 çocuk oyun grubunu merkez, ilçe ve köylerde uygun alanlara monte ettiklerini belirtti.

Oyun gruplarının yanı sıra cami, okul ve park alanlarına 900 bank, 20 kameriye, 25 çatılı piknik masası da monte edildiğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Köy muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda şehrimizde kullandığımız çocuk oyun gruplarının aynısını köylerimize de taşıdık. Merkezdeki, çevre ilçe ve köylerimizdeki tüm çocuklarımızın yüzleri gülsün, kendi köy meydanlarındaki parklarda oyunlar oynasın diye imkanlarımızı zorluyoruz. Oyun gruplarımızı seçerken çocuklarımızın fiziksel, ruhsal ve bedensel yapılarına uygun olmasını özellikle gözetiyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediyeden Köylere Çocuk Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement