Belediyeden Okullara Boya, Badana Desteği - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Okullara Boya, Badana Desteği

Belediyeden Okullara Boya, Badana Desteği

İstanbul Avcılar Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, yeni eğitim-öğretim yılına en iyi koşullarda başlanabilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtirken, ilçedeki 20'ye yakın ilk ve orta dereceli okulda yaz aylarında boya, badana, onarım ve temizlik çalışması yapan belediyeye teşekkür etti.

01.09.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Avcılar Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, yeni eğitim-öğretim yılına en iyi koşullarda başlanabilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtirken, ilçedeki 20'ye yakın ilk ve orta dereceli okulda yaz aylarında boya, badana, onarım ve temizlik çalışması yapan belediyeye teşekkür etti.

Yöneticilerinin yardım isteği üzerine Avcılar Belediyesi ekipleri, eğitim sezonunun sona erdiği Haziran ayının ortalarından itibaren gereksinim duyulan yaklaşık 20 ilk ve orta dereceli okulda iç-dış cephe boyama çalışmaları yaptı. Ayrıca okullarda gereksinimlere göre, korkuluk boyaları, kapı, pencere ve tuvaletlerinin onarımı, okul bahçelerinin asfaltlanması, ağaçlandırılması, çim biçme ve peyzaj çalışmaları ile aydınlatma gibi çalışma yaptı. Ekipler, Nihat Çandarlı, Cihangir İlkokulu, Avcılar Mehmetçik, Salih Şukriye Yoluç, Şehit Eyüp Çolakoğlu, Şerife Bacı, Denizköşkler, Firüzköy, Mustafa Kemal Paşa ilköğretim okulları ile Sabancı 50'nci Yıl, Mehmet Baydar, Süleyman Nazif, Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Saide Zorlu Ticaret Meslek, Avcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cihangir ve Abdulkadir Uztürk Ortaokulu ile Nihat Çandarlı Anaokulu'nda 3 aylık program hazırlandı. Ekipler ayrıca, gereksinim duyulan okulların koridor, iç zeminleri, cam, kapı, mobilya, sıra ve dolaplarında da temizlik yaptı. Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, eğitime büyük önem verdiklerini, ülkenin geleceğini oluşturan çocuklar ve onları eğiten öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılında daha sağlıklı ortamda bulunmaları için gereken desteği vereceklerini söyledi. Başkan Toprak, "Okul ve eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin de, Avcılar Belediyesi'ne okullarda yapılan çalışmalar için teşekkür ettiklerini söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediyeden Okullara Boya, Badana Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement