Belediyeden Oyun Parklarına "Anne Özeni" - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Oyun Parklarına "Anne Özeni"

Belediyeden Oyun Parklarına "Anne Özeni"

Keçiören’deki parklarda bulunan oyun setleri ve kent mobilyalarına yönelik bir temizlik harekatı başlatan Keçiören Belediyesi, yaptığı hijyenik temizlik ile özellikle çocukların ellerinin temas ettiği alanlarda 90 gün boyunca mikroorganizmaların oluşmasını engelliyor.

17.05.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören'deki parklarda bulunan oyun setleri ve kent mobilyalarına yönelik bir temizlik harekatı başlatan Keçiören Belediyesi, yaptığı hijyenik temizlik ile özellikle çocukların ellerinin temas ettiği alanlarda 90 gün boyunca mikroorganizmaların oluşmasını engelliyor.

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki tüm parklarda çocukların daha sağlıklı bir alanda oyun oynamaları ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda bulunmaları için bahar temizliği yapıyor. Belediye ekipleri helal gıda sertifikalı hijyenik temizlik maddeleri ile parklardaki oyun setlerini ve kent mobilyalarını tertemiz hale getiriyor. Oyun setleri ve kent mobilyaları dezenfekte edilirken insan sağlığına olumsuz etki yapmayan hijyenik temizlik maddelerinin kullanılmasına özen gösteriliyor. Ekipler, temizlik yapılmadan önce ve sonra bir cihazla ölçüm yaparak alandaki mikroorganizmaların miktarını tespit ediyor. Temizlik öncesi ve sonrası elde edilen ölçüm rakamları karşılaştırılırken, yapılan temizlik sayesinde mikroorganizmaların ortamda 90 gün boyunca oluşması engelleniyor. Böylece parklardaki oyun setleri annelerin çocuklarına oynamaları için gönül rahatlığıyla izin verecekleri hale dönüştürülüyor. Oyun setlerinin yanı sıra kent mobilyaları da temizliğiyle Keçiörenlilerin takdirini kazanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden Oyun Parklarına 'Anne Özeni' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement