Belediyelerden İftar Yemekleri - Son Dakika
Yerel

Belediyelerden İftar Yemekleri

Adana'da Yüreğir ve Çukurova belediyeleri tarafından iftar yemekleri organize edildi.

02.08.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Yüreğir ve Çukurova belediyeleri tarafından iftar yemekleri organize edildi.

Yüreğir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin düzenlediği iftar programları ilçeye son seçim öncesi bağlanan eski beldelerde devam ediyor. Doğankent, Solaklı, Yunusoğlu, Misis ve Geçitli beldelerinde vatandaşlar Yüreğir Belediyesinin düzenlediği iftar programında bir arada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ramazan dolayısıyla her gün Yüreğir'in ayrı bir bölgesinde vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, "Artık bir Türkiye klasiği haline gelen Yüreğir Belediyemizinde geleneksel hale getirdiği iftar programları bizler için yoğunlaştırılmış anlatma, dinleme ve gözlemleme fırsatlarına dönüştü. Değiştirmek için dinlemek ve değerlendirmek gerek, bu programlar bize bu fırsatı geniş şekilde sunuyor. Adana'da ağustos sıcağında inancın serin gölgesinde vatandaşlarımızla birlikte bu masalarda olmak tarifsiz bir mutluluk veriyor" ifadelerini kullandı.

Beldede oturan vatandaşlar ise düzenlenen iftar programlarından memnun olduklarını belirtti.

Çukurova Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Ramazan nedeniyle verdiği iftar yemeklerine devam ediyor.

Gökkuyu, Esentepe, Kocatepe ve Yenimahalle halkı için Salbaş Futbol Sahası'nda iftar yemeği düzenlendi.

Duaların okunmasıyla başlayan iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Arıkan, "Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşlik duygularının çoğaldığı Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin daha çok güçlenmesine neden oluyor" ifadelerine yer verdi.

Arıkan, iftarın ardından halkın dilek ve sorunlarını dinledi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Süleyman Tıraş - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediyelerden İftar Yemekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement