Belediyenin İlkleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Belediyenin İlkleri Devam Ediyor

Belediyenin İlkleri Devam Ediyor

Diyadin Belediyesi eş başkanlarının Diyadin'de yaptıkları hizmetlerin ilkleri büyük bir hızla devam ediyor.

09.09.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye eş başkanları Xezal Aras ve Nizamettin Özden, İnönü caddesine ve Fatih caddesine ilk defa Plent Miks Temel (PMT) yol dolgu malzemesini getirterek yol yapım çalışmalarını hız kesemeden sürdürüyor.

Belediyenin bütçesiyle yapılan bu yol çalışması ilçe halkı tarafından büyük bir ilgi gördü. İlçede yaşayan yurttaşlar, PMT malzemesini döken iş makinesinin etrafında toplanarak yapılan çalışmayı büyük bir merak ve sevinçle izledi.

"Diyadin çok yakında yepyeni bir Diyadin olacak"

Belediye eş başkanları, 70 yıldan fazla geçmişi olan Fatih caddesi ve İnönü caddesinde bir ilk yaşandığını, çarşı merkezinin yer aldığı caddelere ilk defa PMT (Plent Miks Temel) yol dolgu malzemesinin Finişer asfalt serme makinesiyle serildiğini ve yola yapılacak özel taşlarla çarşı trafiğe kapatılıp, bu kapalı alanda yol refüjünde yeşil alan, aydınlatma direkleri, oturma bankları, çöp kovaları, ağaçlar ve çiçeklerle caddelerin baştan sona yenileneceğini ifade ederek, Diyadin'in çok yakında yepyeni bir Diyadin olacağını belirtti.

İlçede yaşayan yurttaşlardan Hacı Çiftçi ise, "İlçemizde ilk defa böyle bir çalışma düzeni ve disiplini gördük. Eskiden bir yol çalışması olunca gerekli malzeme eksik kullanılıyordu, iş disiplini vs. yoktu. Ustalar yeni parke taşlarını alıp eski parke taşlarının üstüne döşüyordu. Şimdiki yollarda ise belediye eş başkanlarımız yaptıkları bütün çalışmaları yerinde inceleyerek, en ince ayrıntısına varana dek çalışmaları hassas bir şekilde yürütüyor. Bu anlamda yol yapım çalışmalarında büyük bir emek harcayan başta belediye eş başkanlarımız Xezal Aras ve Nizamettin Özden olmak üzere tüm belediye ekibine bu duyarlı ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür eder, eş başkanlarımıza başarılıların devamını dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyenin İlkleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement