Belediyespor'da Liderlik Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Belediyespor'da Liderlik Coşkusu

Belediyespor\'da Liderlik Coşkusu

BAL Ligi hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Belediyespor'un, ligde yakaladığı başarılı çizginin ardından mücadele ettiği grupta liderliği ele geçirmesi, Karacabey'de büyük coşku yarattı.

09.02.2016 16:16  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye spor Kulübü Başkanı Ali Özkan'ın takımdaki kötü gidişe el atmasının ardından, gerçekleştirilen yeni transferlerin etkisiyle, takımın üst üste aldığı galibiyetler Belediyespor'u ligin zirvesine taşırken, büyük emekler sonucu kazanılan grup liderliği ilçede büyük sevinç yarattı.

Karacabey Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Özkan'ın takımdaki kötü gidişe el atması ve gerçekleştirilen yeni transferlerin de etkisiyle, ligde alınan seri galibiyetler taraftarı adeta sevince boğdu.

Belediyespor'da, peş peşe gelen galibiyetlerin ardından gelen liderlik keyfi yaşanırken, Başkan Ali Özkan yaptığı açıklamada, "Futbol kuşkusuz dünya genelinde tüm spor branşları arasında en popüler olan spor… Futbolun diğer sporları da tetikleyici bir yönü söz konusu. Güzel ilçemiz Karacabey, önce BAL Ligi'ni ve sonrasında daha da ilerisini hak ediyor. Hemşerilerimizin de bize vereceği destekle, ulaşılamayacak hedef olmadığına yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Karacabey her şeyin en güzeline layık"

Belediyespor'un mücadele ettiği grupta liderliği yakalamasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ali Özkan; "Güzel ilçemizin ve güzel insanlarımızın, her şeyin en iyisine layık olduğunu her zaman her yerde vurguluyor ve bunun için de hedef ve projeler belirliyoruz. Bu hedeflerimizden biri de ilçe sporuna çağ atlatmak, tüm hemşerilerimizi yediden yetmişe spor ve spor alanları ile buluşturmak... Bu amaçla ilçe futboluna da ayrıca özel bir önem veriyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda, ilçe sporuna amiral gemiliği yapacak Karacabey Belediyespor Futbol Takımı'na büyük önem veriyoruz. İlk hedef olarak da BAL Ligi'ne yükselmeyi belirledik. Geçtiğimiz aylarda takımımızda kısa süreli bir düşüş yaşandı. İlçemizin gururu takımızın hedefleri doğrultusunda, gerekli müdahaleleri yaparak kötü gidişata son verdik. Sporda başarı kadar, dürüstlük ve çalışkanlığa da büyük önem veriyoruz. Takımımıza taze kan katacak, hedefimize prensiplerimiz doğrultusunda ulaşabileceğimiz yeni ekip arkadaşlarımıza merhaba dedik. Büyük taraftarımız, teknik kadro ve futbolcularımızla birlikte büyük bir azim ve çalışma ile BAL Ligi hedefine mutlaka ulaşacağız. Her yönü ile zengin ilçemiz, daha büyük hedefleri de hak ediyor" şeklinde konuştu.

"Yeni transferlerin lisans işlemi tamam"

Öte yandan Karacabey Belediyespor'dan yapılan açıklamada, yeni transfer edilen futbolcular; İranlı kaleci Saeed Salarvend, Giresun Bulancak'tan orta saha oyuncusu Hüseyin Daş, Edirne'den sol kanat oyuncusu Mahmut Reçber, Spor Toto 2.Lig takımı Konya Anadolu Selçuklu'dan stoper mevkiinde görev yapan 1990 yılı Bursa doğumlu Mahmut Güleç, Emekspor'dan sağ kanat oyuncusu Emre Demirci ve Gemlik'ten transfer edilen forvet oyuncusu Abdullah Apak ile kadronun oldukça güçlendiği belirtilirken, yeni transfer edilen oyuncular arasında, lisans işlemleri eksik olanların da tamamlandığı bilgilerine yer verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor'da Liderlik Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement