Belediyespor Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediyespor Kahvaltıda Buluştu

Belediyespor Kahvaltıda Buluştu

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çatalca maçı öncesinde Uncubozköy’de bulunan Sir Winston Kafe’nin kahvaltıda konuğu oldu.

06.10.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çatalca maçı öncesinde Uncubozköy'de bulunan Sir Winston Kafe'nin kahvaltıda konuğu oldu.

Pazar günü deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu maç öncesinde Sir Winston Kafe'de işletmeci Tufan Akan'ın konuğu oldu. Kahvaltıya Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Ahmet Uluturhan, Metin Memiş, Haşim Elmalı, Sportif Direktör Bülent Ataman ile birlikte teknik heyet ve futbolcular katıldı. Gerçekleştirilen kahvaltının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ile birlikte, Sportif Direktör Bülent Ataman ve Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu kendilerini kahvaltıda konuk eden İşletmeci Tufan Akan'a teşekkür etti. Çatalca maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Memiş, "Çatalca maçının önemini biliyoruz. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Bu önemli deplasman öncesinde bizleri konuk eden, moral veren değerli işletmecimize de teşekkür ediyoruz. Biz Manisa'nın takımıyız. Bu destekler takımımıza moral veriyor. İnşallah şehrimizin desteğiyle başarılarımız katlanarak devam edecek" dedi.

"Deplasman galibiyeti lazım"

Manisa Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Bülent Ataman ise yeni bir takım olduklarını hatırlatarak, "Sezon başında beş ya da altıncı haftada takımımız istenilen düzeye gelir demiştik. Artık ligde altıncı haftaya geldik ve takımımız istediğimiz düzeye geldik. Bu anlamda artık takımımıza bir deplasman galibiyeti lazım. Bunu da Çatalca maçında gerçekleştireceğiz. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu her zaman dile getiriyoruz. Artık puan kaybı yaşayacağımıza inanmıyorum" diye konuştu.

"Hedefimiz üst ligler"

Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ise profesyonel ligde ikinci senelerini yaşadıklarını ifade ederek, "Geride kalan sezonda takımımız önemli tecrübeler edindi. Artık takımımız profesyonelliğe alıştı. İnşallah bundan sonra alacağımız başarılı sonuçlar ve Cengiz başkanımızın da destekleriyle takımımızı hedeflediğimiz üst liglere taşıyacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyespor Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement