Belediyeye Alınan 'Loder' İçin Tören Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Belediyeye Alınan 'Loder' İçin Tören Yapıldı

Belediyeye Alınan \'Loder\' İçin Tören Yapıldı

Muş Belediyesi tarafından alınan iş makinesi 'loder' düzenlenen törenle hizmete girdi.

23.05.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Belediyesi tarafından alınan iş makinesi 'loder' düzenlenen törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Ak Partili Feyat Asya, 585 bin liraya alınan loderin araç parkını güçlendirdiğini belirtti. Tören alanına TIR üzerinde getirilen ve süslenen loder okunan dualar ve kurban kesimi ile birlikte makine parkına götürüldü.

Belediye kışın alınan iş makinelerine geçtiğimiz hafta bir loder (yükleyici) iş makinesi daha aldı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Feyat Asya, yardımcıları ve belediye personelleri katıldı. Dualarla hizmete giren aracın makine parkını güçlendirdiğini ve hizmet noktasında büyük avantaj sağlayacağını belirten Başkan Asya, "Bir taraftan alt yapı diğer taraftan da üst yapı çalışmaları ile uğraşırken, makine parkımızda ciddi manada eksiklikler olduğunu belirledik. Alınan araçlarla makine parkındaki eksiklikler tamamen gidermiş olacağız. Makine parkımız ne kadar güçlü olursa biz de sahada o kadar güçlü oluruz. Bu sebeple imkanlarımız nispetinde belediyemizin makine parkını en iyi duruma getirme gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Yılın dört mevsimi daha iyi hizmet verebilmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Asya, geçtiğimiz kış yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmaması adına tedbirlerin alındığını söyledi. Başkan Asya, "Belediye olarak 4 mevsimde sağlıklı hizmetler sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz kışın aşırı kar yağışından dolayı iş makinelerimiz yetersiz kalıyordu. Bu yıl hem yaz sezonundaki çalışmalarımızda hem de karla mücadeledeki çalışmalarımızda sorun yaşamamak için imkanlarımızı zorlayarak araç filomuzu genişletmeye çalışıyoruz. İnşallah araç eksikliklerimizi tamamlayarak daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tören alanınan TIR üzerinde getirilen loder, okuna dua ve kesilen kurbanla makine parkına götürüldü.

- Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediyeye Alınan 'Loder' İçin Tören Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement