Belediyeyi Kurşunlayan Şüpheli: 550 Lira İçin Sıktım - Son Dakika
Güncel

Belediyeyi Kurşunlayan Şüpheli: 550 Lira İçin Sıktım

Belediyeyi Kurşunlayan Şüpheli: 550 Lira İçin Sıktım

Adana'da Seyhan İlçe Belediyesi binasına silahla ateş açılması olayında tutuklanan 3 kişiden sonra dördüncü kişi olan 32 yaşındaki Kemal Tultar da yakalandı.

07.02.2015 13:20  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutar sorgusunda, tutuklu sanıklardan emekli polis memuru Mustafa Boztaş'ın kendisini azmettirdiğini ileri sürerek, "Bana, '550 lira vereceğim sık' dedi, ben de sıktım" dedi.

Seyhan Belediyesi hizmet binasına, 25 Ocak'ta kimliği belirsiz kişilerce av tüfeği ile ateş açıldı. Belediye binasının camlarının hasar gördüğü silahlı saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırganları yakalamak için çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, belediye binasının etrafındaki işyerlerine ait 150 güvenlik kamerasını taradı.

Yapılan incelemede, emekli polis Mustafa Boztaş, özel bir hastanede güvenlik elemanı olarak çalışan Mustafa Baysal, Serdar Sarıçam ile Kemal Tultar'ın olaya karıştıkları belirlendi. Gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Kemal Tultar kaçtı.

'PARA İÇİN YAPTIM'

Kemal Tultar'ı yakalamak için çalışmasını sürdüren polis, şüpheliyi önceki gün saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınıp sorgusu yapılan Tultar, suçunu itiraf etti.

Belediye ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyleyen Tultar'ın sorgusunda, "Emekli polis Mustafa bana, '550 lira vereceğim, Seyhan Belediyesi'ne sıkacaksın' dedi. Ben de sıktım. Ben bu işi para için yaptım. Belediye veya başkan ile aramda hiçbir sorun yok" diye ifade verdiği belirtildi. Adliyeye sevk edilen Tultar da, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediyeyi Kurşunlayan Şüpheli: 550 Lira İçin Sıktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement