Belen Belediye Spor'a Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Alpay'dan Tatlı İkramı - Son Dakika
Yerel

Belen Belediye Spor'a Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Alpay'dan Tatlı İkramı

Belen Belediye Spor\'a Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Alpay\'dan Tatlı İkramı

Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay, BAL Liginde mücadele edecek olan Belen Belediye Spor’u ziyaret edip futbolculara tatlı ikramında bulundu.

05.09.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay, BAL Liginde mücadele edecek olan Belen Belediye Spor'u ziyaret edip futbolculara tatlı ikramında bulundu.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu yan sahasında idman yapan futbolcular ve teknik heyetle buluşan Alpay, Belen Belediye Spor'a yeni sezonda başarılar dileyip Hatay Kulüpler Birliği olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Büyük başarıların birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yapan Alpay; "Biz her zaman sizlerle birlikteyiz. Yeter ki bölgemizi en iyi şekilde temsil edin" dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Karataş ise, Alpay'a teşekkür edip; "Yıldırım Alpay'ın bizlerde emeği çoktur. İnşallah Belen Belediye Spor olarak Hatay'ımızı en iyi şekilde temsil edip büyük başarılar altına imza atacağız" diye konuştu. Alpay, konuşmaların ardından futbolculara tatlı ikram edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

2015 - 2016 futbol sezonunun ikinci etap kamp çalışmalarını İskenderun'da sürdüren Belen Belediye Spor'a bir ziyarette Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu tarafından gerçekleşti. Casmin Otel'de bulunan futbolcular ve teknik heyeti akşam yemeğinde ziyaret eden Başkan Vurucu, Belen Belediye Sporlu futbolculardan büyük beklentileri olduğunu söyledi. Bal Liginde mücadele edecek olan Belen Belediye Spor' un galibiyet ile sezona başlamasını temenni ettiğini kaydeden Başkan Vurucu; "ben arkadaşlarımıza sonsuz bir şekilde güveniyorum. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Bizler bugünlere ekip başarısı ile geldik. Aynı ekibimize takviyeler katarak yola devam ediyoruz. Ben, Belen Belediye Spor'un şampiyon olacağına cani gönülden inanıyorum. Bizi utandırmayacaklardır" diye konuştu. Belediye Başkanı Adnan Vurucu'ya, Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay'da eşlik etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belen Belediye Spor'a Hatay Kulüpler Birliği Başkanı Alpay'dan Tatlı İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement