Beluk: "Millete Efendilik Değil, Hizmet İçin Hazırız" - Son Dakika
Yerel

Beluk: "Millete Efendilik Değil, Hizmet İçin Hazırız"

Beluk: "Millete Efendilik Değil, Hizmet İçin Hazırız"

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, “Adanalım; seçim kaderindir, şansa bırakma” çağrısı yaptı.

27.02.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Muammer Beluk, "Adanalım; seçim kaderindir, şansa bırakma" çağrısı yaptı.

Kendisini destekleyen çok sayıda partiliyle gittiği Adana'nın Kozan ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek ile görüşen Beluk, parti tabanını yanında görmenin sevincini yaşadığını belirterek, teşekkür etti. Partililer ve vatandaşlarla görüştükten sonra Ceyhan ilçesine geçen Beluk, burada da Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret etti.

Gittiği her yerde sevgi ve coşkuyla karşılanan Milletvekili Aday Adayı Beluk'a, Başkan Alemdar Öztürk tarafından şehir beratı verildi. "Millete efendilik değil, hizmet için biz de hazırız, projelerimiz de" diyen Beluk, "Adanalı adres sormaz, kimi seçeceğini bilir. Partimiz bugüne kadar raflarda kalmış sorunlara el attı, ama daha 2023 vizyonumuz var. Hükumetimizin daha yapacağı çok iş var. Biz de bu işlerin bir ucundan tutup Adanamızı da 2023'e hazırlamak istiyoruz" dedi.

HALKIN ARASINDA HALKI DİNLEDİ

Adana'nın Yumurtalık ilçesini de ziyaret eden Beluk, burada da AK Parti İlçe Başkanı Sami Karnas ve partililerle görüştü. Halkın arasına da giren Beluk, vatandaşların beklentilerini ve önerilerini dinleyerek, milletvekili seçildiğinde bugün olduğu gibi yine halkın arasında olacağına vurgu yaptı.

Türkiye'nin siyasi istikrarına dikkati çeken Beluk, bunun olumlu yansımalarının her alanda görüldüğünü, sözü dinlenir bir ülkenin vatandaşı olmanın gururunu yaşadıklarını bildirdi. Beluk, gerek genel gerekse yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı hizmetin önemine dikkati çekerek, "Türkiye'de gerçek yerel kalkınma AK Parti ile başlamıştır" diye konuştu.

Adana'nın verimli toprakları, sanayisi, tarımı ve turistik değerleriyle dünyanın en güzel coğrafyalarından birine sahip olduğunu belirten Beluk, "Şimdi bu bereketli şehre borcumu ödeme zamanı. Çünkü, Bu topraklara borcumu ödemek için aday oldum. Çünkü, ben bu topraklarda yetiştim, burada iş hayatına atıldım, burada kazandım ve tüm gücümü bu topraklardan alıyorum. Bu şehre ve insanlarına çok şey borçluyum. Bu kente vefa borcumu ödemek istiyorum. İş yaşamımdaki deneyimlerimi bu kez bu güzel kentimiz için kullanmak amacıyla çıktığım yolda bugüne kadar bana gösterilen destekler, beni yeni bir sorumluluk daha yükledi" şeklinde konuştu.

DENEYİMLERİMİZİ KULLANMAK İSTİYORUZ

Yaşanabilir kentlerde insanların da mutlu olduğunu, bugüne kadar da Pırlanta Erciyes İnşaat olarak, Adana'ya bu yönde katkı sunmaya özen gösterdiklerini anlatan Beluk, "Biz şuna inanıyoruz. Kentler ne kadar yaşanabilir olursa insanlar o kadar sağlıklı ve huzurlu olur, hem bedenen hem de ruhen. Kentsel dönüşüm projeleriyle, yaşanabilir ve yüksek standartlarda yenilenmiş kentler kurarken istiyoruz ki deneyimlerimizle ışık olalım, yol gösterici olalım" diye konuştu.

Gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaçların da aynı paralelde arttığını, yaşanabilir bir kentte yaşamanın insanların en öncelikli hakkı olduğunu ifade eden Beluk, milletvekili seçildiğinde hükümetin imkanlarını bu kentin ve kent halkının menfaati için değerlendireceğini, halkın beklentilerinin yerine getirilmesi için öncü olacağını sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beluk: 'Millete Efendilik Değil, Hizmet İçin Hazırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement