Beluk, Partilileriyle Kucaklaştı - Son Dakika
Yerel

Beluk, Partilileriyle Kucaklaştı

Beluk, Partilileriyle Kucaklaştı

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerinde AK Parti’den Adana milletvekilliği için aday adayı olan Pırlanta Erciyes İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beluk, seçim gezilerine başladı.

25.02.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerinde AK Parti'den Adana milletvekilliği için aday adayı olan Pırlanta Erciyes İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beluk, seçim gezilerine başladı.

AK Parti Adana merkez Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak'ı makamında ziyaret eden Beluk, yoğun bir partili grubu tarafından sevgi gösterileriyle karşılaştı.

AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan işadamı Muammer Beluk, "Bu topraklara borcumu ödemek için aday oldum. Çünkü, ben bu topraklarda yetiştim, burada iş hayatına atıldım, burada kazandım ve tüm gücümü bu topraklardan alıyorum. Bu şehre ve insanlarına çok şey borçluyum" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Beluk, gittiği her yerde sempatiyle karşılanıyor.

TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Beluk, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerin yeni bir dönüm noktası olacağını, güçlü Türkiye'nin gücüne güç katacağını ifade ederek, şunları söyledi;

"Geçen yıl yerel seçimler yapıldı. Cumhurbaşkanımızı ilk defa halk oyu ile seçtik. Sırada, millet iradesinin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin üyeleri için halkımız sandığa gidecek. 25. Dönem Parlamentoda halkım bana görev verirse, kapım onlara her zaman açık olacak."

Beluk, bugüne kadar her zaman halkın içinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Rabbim nasip etti de birçok sosyal sorumluluk kampanyaları yürüttüm. Şimdi birlikte daha da fazlasını yapmanın zamanı geldi. Ben ve danışmanlarına istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz, sorunlarınıza merhem olmak için tüm imkanlarımla mücadele edeceğim" dedi.

PARTİLİLERİNE VE HALKA SESLENDİ

Çocuk yaştan itibaren babasını kaybettikten sonra adeta dişiyle tırnağıyla kazıyarak verdiği mücadele sonucu bugün kentin sayıl iş adamları arasında yer alan Muammer Beluk, partililerine ve halka seslendiği açıklamasında şunları kaydetti;

"Şimdi bu bereketli şehre borcumu ödeme zamanı, şimdi bu millete hizmet zamanı. Sizlerin de desteğiyle halka hizmet için, hakka hizmet için bu göreve takip oldum. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah yeni Türkiye ile birlikte bizim de yeni bir Adana hedefimiz olacak. Adana'mın bu güne kadar dile getirilmeyen konularını birlikte gündeme taşıyacağız."

Muammer Beluk, Adana'nın bayraktarlığını yapacağını vurgulayarak, "Her şeyden önemlisi sürekli sizinle birlikte planlayıp, sizinle birlikte yürüyeceğim. Ne zaman bir ihtiyacınız olsa sizin sesiniz olacağım ve beni layık görür iseniz; bu kentimizin sorunlarını meclise taşımak benim boynumun borcu olacak" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beluk, Partilileriyle Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement