Bem-bir-sen'de Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika
Yerel

Bem-bir-sen'de Toplu Sözleşme Sevinci

Bem-bir-sen\'de Toplu Sözleşme Sevinci

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, yerel yönetimler hizmet kolunda belediye ve İl Özel İdarelerinde 10 yıldır genel yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN’in son yapılan toplu sözleşme görüşmelerinde kazanımlarını en fazla artıran ve üyesine mali ve sosyal imkanlar sağlayan sendika olduğunu söyledi.

27.08.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, yerel yönetimler hizmet kolunda belediye ve İl Özel İdarelerinde 10 yıldır genel yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN'in son yapılan toplu sözleşme görüşmelerinde kazanımlarını en fazla artıran ve üyesine mali ve sosyal imkanlar sağlayan sendika olduğunu söyledi.

Çakar, yaptığı açıklamada, BEM-BİR-SEN'in gerek kendi hizmet kolunda, gerekse sendikal hayatta öncü, güçlü ve model bir sendika olduğunu belirtti. Çakar, "1994 yılından bu yana imzalamayı sürdürdüğümüz sosyal denge sözleşmeleri sayesinde kamuda görev yapan yerel yönetim çalışanları, diğer kamu çalışanları arasında mali açıdan ayrıcalıklı bir duruma geçmişler, eskiden maaşlarını bile alamazken bugün artık kendilerine reva görülen üvey evlat muamelesinden kurtulmuşlar, özenilen bir hizmet kolunun mensupları haline gelmişlerdir. Bu azimli çalışmanın neticesinde BEM-BİR-SEN 10 yıldır kesintisiz yetkili sendika olarak lider marka sendika olduğunu bir kez daha oraya koymuştur" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bem-bir-sen'de Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement