Bem-bir-sen'den Belediye Personellerine İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bem-bir-sen'den Belediye Personellerine İftar Yemeği

Bem-bir-sen\'den Belediye Personellerine İftar Yemeği

Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanlığı, Demre’deki belediye personellerine iftar yemeği verdi.

20.06.2016 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanlığı, Demre'deki belediye personellerine iftar yemeği verdi.

Demre Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü ve Demre Belediyesi personeli bir araya geldi. Programa, Bem-Bir-Sen'in Antalya Şube Başkanı Adem Deveci, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Bem-Bir-Sen Demre Temsilcisi Ümit Aydın, Diyanet-Sen Demre Şube Başkanı Zekeriya Sarıkaya ve yaklaşık 250 belediye personeli katıldı.

Canlı ezanla açılan iftar sonrası Bem-Bir-Sen'in Antalya Şube Başkanı Adem Deveci, "Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi'nde çalışan, gerek sendikalı gerekse de taşeron ayrım gözetmeksizin iftar yemeği vermek istedik. Bu mübarek ayda birlik olmak istedik. Sendikamızın hedefi bir milyon üye yapmak. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Antalya'da şuanda üyelikte birinci sıradayız" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş da, Bem-Bir-Sen'in vermiş olduğu yemekten dolayı personeller adına teşekkür ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bem-bir-sen'den Belediye Personellerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement