Bem-Bir-Sen'den İndirim Kartı ve Bayram Çikolatası - Son Dakika
Yerel

Bem-Bir-Sen'den İndirim Kartı ve Bayram Çikolatası

Bem-Bir-Sen\'den İndirim Kartı ve Bayram Çikolatası

Korkuteli'de Bem-Bir Sen İlçe Temsilciliği, Kurban Bayramı öncesinde Korkuteli Belediye birim müdürleri ve üyelerine çikolata ve Memur-Sen işyeri indirim kartı dağıttı.

03.10.2014 10:01  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Bem-Bir Sen İlçe Temsilciliği, Kurban Bayramı öncesinde Korkuteli Belediye birim müdürleri ve üyelerine çikolata ve Memur-Sen işyeri indirim kartı dağıttı.

Bem-Bir Sen İlçe Temsilcisi Murat Öztürk yaptığı açıklamada, "Bem-Bir-Sen olarak üyelerimizin her zaman yanındayız.Korkuteli Belediyesi Bem Bir Sen olarak sosyal hayatın kurallarına bağlılığı, iş ahengini, çalışma hayatında barışı, ülkemizde ve dünyada tüm insanlar arasında kardeşlik ve dayanışmanın kurulmasını, insan, hak ve hürriyetlerinin herkes tarafından kullanılması için çaba harcadık" dedi.

Sendikacılığı insana hizmet etmenin bir aracı olarak gördüklerini ifade eden Öztürk, "Bu anlayışı temsil etmekteyiz. Şimdiden Müslüman aleminin, Korkuteli halkının ve belediye personelimizin Kurban Bayramını tebrik ederiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bem-Bir-Sen'den İndirim Kartı ve Bayram Çikolatası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement