Ben Çöp Değilim! - Son Dakika
Yerel

Ben Çöp Değilim!

Ben Çöp Değilim!

Develi Belediyesi "Ben Çöp Değilim Projesi "başlattı.

31.10.2013 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Belediyesi "Ben Çöp Değilim Projesi "başlattı. Belediye Başkanı Recep Özkan Projenin amacını; geri dönüşümlü atıkların çöp olmadığını vurgulamak, çevre bilincini oluşmasına katkı sağlamak olarak açıkladı.

Başkan Özkan, Proje kapsamında ilçe genelindeki ilk ve orta kademeli okullardaki öğrencilere hayal güçlerini kullanarak maket yaptırarak, geri dönüşümlü atıklara dikkat çekmek, geri dönüşümü mümkün atıkların ayrı toplanması için gerekli özenin gösterilmesini sağlayarak, enerji tasarrufu sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Proje kapsamında bir de yarışma düzenlendiğini belirten Özkan, "İlçemiz okullarında eğitim gören öğrencilerden geri dönüşümü mümkün atık malzemelerden hayal güçlerini kullanarak eserler oluşturulmasını ve başarılı bulunan 3 eser sahibine Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan programda hediyeleri verilecektir. Yarışmaya gelen eserler Çevre Günü etkinlikleri kapsamında sergilenecektir" dedi.

Develi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordinesinde başlatılan proje çalışmasının okullarda tanıtımı Çevre Mühendisi Nimet Arar tarafından yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ben Çöp Değilim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement