"Ben de Kürdüm PKK'yı Sevindirmeyeceğim" - Son Dakika
Güncel

"Ben de Kürdüm PKK'yı Sevindirmeyeceğim"

"Ben de Kürdüm PKK\'yı Sevindirmeyeceğim"

Beytüşşebap'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez'in babasından ibretlik sözler.

03.09.2012 11:35  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece teröristlerin dört farklı noktaya düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez'in Antalya'daki baba evine ateş düştü. Baba İlyas Sönmez, "Bende Kürdüm. PKK'yı sevindirmemek için ağlamayacağım" dedi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece teröristlerin dört farklı noktaya düzenlediği saldırıda şehit olan Van Ercişli 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez'in 1993 yılından bu yana yaşadığı Antalya'daki baba evine acı haber sabah saatlerinde verildi. Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve askeri erkan şehidin evini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

UZMAN ÇAVUŞ'UN ŞEHİT OLDUĞU ÇATIŞMA

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne dün gece kalabalık PKK'lı grubunun uzun namlulu silahlar ve askeri birliklere uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırısında 10 asker şehit oldu, 7 kişi yaralandı.

VALİ: ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, yaralanan askerlerden birinin daha hastanede yaşamını yitirmesiyle şehit sayısının 10'a çıktığını 7 yaralının tedavi altında olduğunu açıkladı.

Güvenlik güçlerinin saldırıya anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmalarda PKK'lıların büyük kayıp verdiğini ve bazı kayıplarını kaçırdıklarını söyleyen Vali Özkan, sabah saatlerinde bölgede yapılacak arama ve tarama faaliyetleri sonucu kesin sonucun ortaya çıkacağını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Ben de Kürdüm PKK'yı Sevindirmeyeceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement