Ben de Yazarım' Kompozisyon Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ben de Yazarım' Kompozisyon Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece İmam Hatip Okulları Gönüllüleri Derneği tarafından ikincisi düzenlenen ’Ben de Yazarım’ kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

18.05.2016 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece İmam Hatip Okulları Gönüllüleri Derneği tarafından ikincisi düzenlenen 'Ben de Yazarım' kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Gençlerin yazarlık kabiliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 'Ben de Yazarım' kompozisyon yarışması, ilçedeki orta öğretim kurumlarının katılımıyla yapıldı. Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen yarışmanın ödül töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törene, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, KİGEDER Genel Başkanı Ercan Olgun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"ÜRETTİKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Gençleri tebrik ederek, onlara 'gül kokulu çiçekler' sözleriyle seslenen İlçe Kaymakamı Harun Kaya, "Ürettikleriniz, ülkemize kattıklarınız, kaleminiz, tarih ve geleceğimizi şekillendireceğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu projenin fikri bana aitti. Bir beklenti, bir umut olarak ortaya çıktı. Sizleri teşvik eden, gayretlendiren öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum" diye konuştu.

"FARKLI OLMAYI MİSYON EDİNMELİSİNİZ"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise gençlere özgüven tavsiyesinde bulunarak, "Hepiniz günlük tutmalısınız. Hepiniz gündemdeki konularla ilgili bir şeyler kaleme almalısınız. Dünyayı sıradanlık kuşatmış durumda. Sizler, farklı olmayı kendinize misyon edinmelisiniz. Türkiye'yi ayağa kaldıracak olan sizlersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

BOSNA HERSEK GEZİSİ HEDİYE EDİLDİ

Öğrencilerin 'İstanbul' temalı öykülerinin yarıştığı yarışmada, ilk 10'a giren öğrenci ve danışman öğretmenleri ile ilk 100'e en çok öğrencisi giren okul müdürü ve danışman öğretmene Bosna Hersek gezi ödülü verildi. Katılımcılara, yarışmanın ilk ayağında dereceye giren öğrencilerin kitap haline getirilen öyküleri de hediye edildi. Ödül töreninde öğrenciler, 'İstanbul' konulu şiirler de seslendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ben de Yazarım' Kompozisyon Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement