Benfica'nın Hocası Rui Vitori, Abdülkadir Ömür Transferiyle İlgili Soruyu Cevaplamadı - Son Dakika
Spor

Benfica'nın Hocası Rui Vitori, Abdülkadir Ömür Transferiyle İlgili Soruyu Cevaplamadı

Benfica\'nın Hocası Rui Vitori, Abdülkadir Ömür Transferiyle İlgili Soruyu Cevaplamadı

Benfica'nın Teknik Direktörü Rui Vitori, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür transferiyle ilgili gelen soruya açık kapı bıraktı.

13.08.2018 20:57  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı öncesi basın toplantısında Abdülkadir Ömür transfer sorusuna yanıt verdi.

Abdülkadir Ömür ile hala ilgilenip ilgilenmedikleri hakkında gelen soruya, "Başkanlar veya kulüp yöneticileri kendi aralarında konuşabilirler. Ama biz sadece maça odaklandık. Transferi ikinci plana attık. Volkan ile Ayew ile meşgulüz. Tamamen maça odaklandık." cevabını verdi.

Benfica'nın Hocası Rui Vitori, Abdülkadir Ömür Transferiyle İlgili Soruyu Cevaplamadı

AĞAOĞLU: BENFICA, 20 MİLYON DOLARLIK TEKLİF YAPTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün henüz hak ettikleri piyasa değerini yakalayamadıklarını vurgularken, "Benfica, Abdülkadir'e 14'ü peşin, 20 milyon dolar'lık teklif yaptı. Kalan 6 milyonun yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik." açıklamasını yapmıştı.

Son Dakika Spor Benfica'nın Hocası Rui Vitori, Abdülkadir Ömür Transferiyle İlgili Soruyu Cevaplamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hakan: Elde kalmadan derhal verin kardeşim kendinizi ağırdan satmayı bırakın.türk takımları zaten bu yüzden bu hallerde.acın kabadayası tabiri tam bizim için söylenmiş laf.yirmi milyon dolar ne demek !!! 2 0 Yanıtla
  • ilo: 20 milyon avro euro olmuş 7 lira sen hala düşünüyor musun? Başakşehir maçında gördük Abdulkadiri kötü oynamadı ama maçı kurtaracak olmazsa olmaz bir topçu kesinlikle değil. 1 0 Yanıtla

Advertisement