Bengütürk TV "Erdoğan-Barzani" Görüşmesini Eleştirdi - Son Dakika
Medya

Bengütürk TV "Erdoğan-Barzani" Görüşmesini Eleştirdi

Bengütürk TV "Erdoğan-Barzani" Görüşmesini Eleştirdi

MHP'ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk'te Türk bayraklı kolye ile yayına çıkan spiker, Barzani'yi 'terör hamisi' olarak nitelendirdi.

18.11.2013 13:09  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile Diyarbakır'da yapmış olduğu tarihi görüşmenin yankıları devam ediyor.

MHP'NİN KANALI ELEŞTİRDİ

Türk ve dünya basının yakından takip ettiği görüşmeyle ilgili olarak en farklı yorumu yapan televizyon kanalı Bengü Türk oldu. MHP'ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk'te Diyarbakır'da barış havasında geçen görüşmeyle ilgili Başbakan Erdoğan'ın Barzani ve Baydemir'le görüşmesi sert bir dille eleştirildi.

TÜRK BAYRAKLI KOLYE İLE HABER SUNDU

Boynunda Türk bayraklı kolye ile haber bülteni sunan spiker Diyarbakır için "Misak-ı Milli sınırlarımız içindeki bir ilimizden bahsediyoruz. Aslında olanlar dışarda olmuş gibi gerçekleşti diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

BARZANİ: TERÖR HAMİSİ

Osman Baydemir'in geçtiğimiz yıllarda hükümete yönelik sert eleştirilerinin hatırlatıldığı haberde spiker, Mesut Barzani'yi "Terör hamisi" olarak nitelendirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Bengütürk TV 'Erdoğan-Barzani' Görüşmesini Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ns: Turkiye cumhuriyyetinin ekmeyi bahceliye haram olsun .cekil mhp den .layiq deyilsen ! Veteni mehv etdin ....diktator 0 0 Yanıtla

Advertisement