'Benim Adım Çanakkale' Tiyatrosu Akşehir'de - Son Dakika
Yerel

'Benim Adım Çanakkale' Tiyatrosu Akşehir'de

\'Benim Adım Çanakkale\' Tiyatrosu Akşehir\'de

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri "Benim Adım Çanakkale" isimli tiyatro oyunu Akşehirli seyirciyle buluşacak.

16.03.2015 13:40  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı kutlamaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri "Benim Adım Çanakkale" isimli tiyatro oyunu Akşehirli seyirciyle buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kılıçarslan Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenecek oyunda, adını Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazdıran Çanakkale Zaferi'nde yaşanan zorluklar ile cephedeki koşullar konu alınıyor.

Akşehir'de sergilenecek 'Benim Adım Çanakkale' tiyatro oyununa tüm Akşehir halkını davet eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, " "'Çanakkale Geçilmez' düsturuyla, Türk askerinin imkansızı başararak, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyarak kazandığı bu eşsiz zafer; inanılmaz fedakarlıklarla ve insanüstü mücadelelerle milletimizin yeniden doğuşunun müjdecisi olmuştur. Bu büyük ve kutlu zaferin 100. Yıldönümü münasebetiyle gerçekleştireceğimiz, Çanakkale'de yaşanan zafer destanını ve ulvi ruhu en güzel şekilde anlatan 'Benim Adım Çanakkale' tiyatro gösterisine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

18 Mart 2015 tarihinde Akşehir Kültür Merkezi'nde Akşehirli izleyiciyle buluşacak olan tek perdelik oyun saat 19.00'da başlayacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Benim Adım Çanakkale' Tiyatrosu Akşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement