Benim Geleceğim Projesi Bu Kez Muğla ve Denizli'de - Son Dakika
Güncel

Benim Geleceğim Projesi Bu Kez Muğla ve Denizli'de

Benim Geleceğim Projesi Bu Kez Muğla ve Denizli\'de

Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü “Benim Geleceğim Projesi” kapsamında Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki Derebağ Anaokulu ile Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki Alcı Ortaokulu’nda güzel bir projeye daha imza attı.

06.01.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü "Benim Geleceğim Projesi" kapsamında Muğla'nın Kavaklıdere ilçesindeki Derebağ Anaokulu ile Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Alcı Ortaokulu'nda güzel bir projeye daha imza attı.

Kulüp gönüllüleri, ilk önce Muğla'ya giderek Derebağ Anaokulu'nda bir anasınıfı düzenlemesi yaptı ve çocukların gelişimine yönelik kitaplardan oluşan bir kitaplık oluşturdu. Okuldaki eksikleri giderip çocukların daha güzel bir ortamda okuyabilmeleri için duvarları sevilen çizgi film karakterleriyle süsleyen ekip, çocuklarla oyunlar oynayıp, onlara unutamayacakları güzel anılar bıraktı.

Muğla'dan sonra Denizli'ye hareket eden kulüp gönüllüleri, Denizli'deki Acıpayam Alcı Ortaokulu'ndaki eksikleri tamamlamak için işe koyuldu. Okulun anasınıfı düzenlemesinin yanında kütüphaneli bir sosyal aktivite sınıfı ile bilişim teknolojileri sınıfı oluşturularak çocuklara tiyatro ve işaret dili gibi sosyal eğitimler verildi. Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü Başkanı Esra Demir, "Benim Geleceğim Projesi'ne Muğla ve Denizli ile devam ettik. Projemizin temel amacı çocuklara kalıcı bir şeyler bırakmak ve atölye çalışmaları ve eğitimler ile onların gelişimlerine katkı sağlamak. Hayalimiz 81 ile ulaşmak. Projenin devamı için herkesin desteğini bekliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Benim Geleceğim Projesi Bu Kez Muğla ve Denizli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Tatvan'da Vefa Projesi ile vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor
    19:55 Tatvan'da Vefa Projesi ile vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor

    Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen 'Vefa Projesi' kapsamında, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri temizleniyor ve kişisel bakımları yapılıyor. Proje kapsamında tespit edilen 100 hane düzenli olarak ziyaret edilerek ihtiyaçlar ve talepler not alınıp ilgili kurumlara iletiliyor. Bu hizmetten ilçedeki yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi aileler faydalanıyor.


Advertisement