'Benim İçin Üzülme' Ekibinin Eğlence Kaynağı - Son Dakika
Magazin

'Benim İçin Üzülme' Ekibinin Eğlence Kaynağı

\'Benim İçin Üzülme\' Ekibinin Eğlence Kaynağı

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini üstlendiği ve Hopa'da çekilen 'Benim İçin Üzülme' dizisinde rol alan Öykü Çelik, setin neşe kaynağı.

29.01.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv'de salı akşamları yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' dizisinin setinde keyifli anlar yaşanıyor. Dizide 'Bahar' karakterini canlandıran Öykü Çelik de, diğer oyuncular gibi bir süredir çekimlerin yapıldığı Artvin'in 'Hopa' ilçesinde yaşıyor.

HERKES AYNI OTELDE KALIYOR

İstanbul'a ancak sete uzun aralar verildiğinde gidebilen Çelik, Hopa'da; ekip arkadaşlarıyla birlikte bir otelde yaşıyor. Hopa'da yaşamaktan çok mutlu olduğunu belirten güzel oyuncu, sette büyük küçük herkesin anlaştığı isimlerden biri... Kısa sürede Karadeniz'e ayak uydurmayı başaran Öykü Çelik, set aralarında da arkadaşlarından ayrılmıyor. Çelik, çekimlerinin olduğu günlerde sabah 06.00'da uyanıyor, 07.00'de de sete gitmek için yola çıkıyor. Ekipte makyajı en çabuk biten oyuncu Öykü Çelik... Hatta çoğu zaman kendisi de makyözlere yardımcı oluyor. Çekim arası olduğunda; o da hemen kahve molası veriyor. Aralarda elinden senaryoyu düşürmeyen başarılı oyuncu, sahnelere girmeden önce ayaküstü tekrar ezberini yapıyor.

ÖRGÜYLE KAFA BOŞALTIYOR

Ekibin en eğlenceli isimlerinden biri olan Öykü Çelik, aralarda dizinin minik oyuncularıyla da vakit geçiriyor. Minik oyuncu Arda, yazdığı yazıları ve yaptığı resimleri Çelik ile paylaşıyor. Oyuncunun en büyük zevklerinden biri de örgü örmek. Set aralarında sahnesini beklerken hemen eline şişini alıyor ve örgüsüne odaklanarak kafasını boşaltıyor. Güzel oyuncu, oldukça soğuk geçen kış günlerinde sette ısıtıcıların başından ayrılmıyor. Formuna dikkat eden ünlü oyuncu, sebze ağırlıklı beslenmeyi tercih ediyor. Çelik, bizim görüştüğümüz gün öğle yemeğinde yeşil salata, kepek ekmeği, zeytin ezmesi ve ton balığı yedi. Bütün gün yoğun bir şekilde çalışan güzel oyuncu, akşam geç saatlerde set bittiğinde otele gidip dinleniyor.

KAMERA ARKASINDA HEP BİRLİKTEYİZ

Hopa'da set olmadığında genelde oyuncu arkadaşlarımla birlikte oluyoruz. Dizi ya da hayat üzerine sohbet ediyoruz. Yakın çevrelere kahvaltıya gidiyoruz.

Kamera arkası çok eğlenceli geçiyor. İşimiz çok stresli ama İstanbul'da olmadığımız için stresi daha az... Reytinglerimiz yüksek geldiği için de moralimiz çok iyi.

Ekip arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Ablalarım, ağabeylerim; hepsi dahil... Aynı otelde kaldığımız için aile gibiyiz ve İstanbul'da olduğumuz zaman da görüşmeye devam ediyoruz.

BATUM'A GİDİP GELİYORUM

İstanbul'daysam, evimin yakınında bulunan ve senelerdir gittiğim bir mekan var; orada arkadaşlarımla buluşurum. Ayrıca İstanbul'da en sık Bağdat Caddesi'ne gidiyorum.

15 GÜNDE BİR KUAFÖR

Hopa'da sette olmadığımız zaman genellikle otel lobisinde oluyoruz. Şu anda değişiklik olsun diye Batum'a gidip geliyorum. Orada dünya mutfaklarının bulunduğu mekanları tercih ediyorum.

Kuaföre 15 günde bir gidiyorum.

Değişiklik yapmaya çok hevesliyim; ancak değişiklik yapınca da kısa zamanda orijinal halimi özlerim.

İnsanların bilmediği ama çok sık yaptığım alışkanlıklarım arasında örgü örmek, paten kaymak ve araba kiralayıp farklı şehirlere gitmek var.

SET ARKADAŞLARI NE DİYOR?

ÜNAL SİLVER (Şahin): Öykü doğal bir güzelliğe sahip olduğu için makyajda bizi hiç bekletmez. Set hayatımda gördüğüm, makyajı beş dakikada biten ilk kadın oyuncu. Birlikte çalışması çok keyifli, çok profesyonel bir meslektaşım.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL (Sinan): Öykü sette çok paylaşımcı bir arkadaş... Hatta boş zamanlarında da kek yapıp sete getiriyor.

EREN HACISALİHOĞLU (Harun): Öykü, sette en iyi anlaştığım arkadaşlarımdan biri. Eğlence anlayışımız, düşüncelerimiz birbirine çok benziyor. Ayrıca Öykü'nün dobralığına da hayranım.

TUĞBA ÇOM (Emine): Yaptığım zıpırlıklara ortak kişidir.

SACİDE TAŞANER (Nermin): İşinde dikkatli, gözlem yapan ve bizlerin söylediğine kulak veren, cana yakın bir kızımız.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Benim İçin Üzülme' Ekibinin Eğlence Kaynağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement