Enerji Bakanı Albayrak: Doğalgaz Fiyatlarını Düşürmek İçin Çalışıyoruz - Son Dakika
Ekonomi

Enerji Bakanı Albayrak: Doğalgaz Fiyatlarını Düşürmek İçin Çalışıyoruz

Enerji Bakanı Albayrak: Doğalgaz Fiyatlarını Düşürmek İçin Çalışıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak doğalgaz fiyatları ile ilgili, "Enerji fiyatlarındaki düşüşü yansıtmak üzere çalışmaya başladık şimdiden" dedi.

27.01.2016 12:05  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak olası doğalgaz zammına ilişkin, "Önümüzdeki dönemde bırakın zammı, önümüzdeki yıl içerisinde kısa bir dönem içerisinde, enerji fiyatlarındaki düşüşü tüketici üzerinde bir indirim yansıtmak üzere çalışmaya başladık şimdiden" dedi.

"DOĞALGAZ İNDİRİMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak NTV canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin bir soru üzerine Albayrak, "Doğalgazda ciddi artışlar yaşandı. Türkiye gaz fiyatlarının artışlarından dolayı ciddi bir maliyetle karşı karşıya kaldı. Hükümet olarak artışları uzun süre sübvanse ettik. Vatandaşlarımıza yansıtmadık. Uzun yıllar zarar ettik. Önümüzdeki dönemde bırakın zammı, önümüzdeki yıl içerisinde kısa bir dönem içerisinde, enerji fiyatlarındaki düşüşü tüketici üzerinde bir indirim yansıtmak üzere çalışmaya başladık şimdiden" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Enerji Bakanı Albayrak: Doğalgaz Fiyatlarını Düşürmek İçin Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • kenan: babadan oğula..??? kayınbabadan damada ye kürküm ye 13 1 Yanıtla
  • kerim: ALLAHIN LANETİ ZALİMLERİN ÜSTÜNE OLSUN 11 1 Yanıtla
  • Threeceee: Damadını. BAkan yapmakta nedir yahu akp liyim ama bu abes kaçmış biraz yakışmamış... 11 0 Yanıtla
  • putin. : osmali doneminde bi ara lale devri yasandi. turkiyede de sülela devri yasaniyo. patrona halil yakinda cikar. 10 0 Yanıtla
  • Trakyalı: Bu ülkede zam bir günde indirim bir yılda yapılır. Dolar bir buçuk lirayken milli gelirimiz 10 bin dolar oldu diye halka kendini alkislatan lar şimdi neden bunu gündeme getirmiyor 9 0 Yanıtla
  • bilal: Petrol fiyatları herkeste düştü bizde düşmedi. Akp yarattığı ekonomik açığı kapatırken halk düşük petrolden yararlanamıyor. 7 0 Yanıtla
  • putin. : ocak zamli gecti subatida indirim diye dusunerek gecirirler martta karar verdik derler nisanda aciklarlar mayisdata kesin indirim yapyoruz derler.";-);-) ee kuyon cok olunca sorun yok adamlar icin 6 0 Yanıtla
  • Charlie: Birakin adam biraz daha cebini doldursun 5 0 Yanıtla
  • Cann23: Özel sektör gibi oldu devlet aktabanı işe al üst mercide yer ver ohh 5 0 Yanıtla
  • ABC: arttırmayında başka bir şey istemez 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı
    10:02 İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı

    Van Gölü'nde yaşayan ve binlerce insanın geçim kaynağı olan inci kefali balığının tatlı sulara göçü nedeniyle uygulanan 3 aylık av yasağı başladı. İnci kefali göçünün en yoğun olduğu yerlerden biri olan Erciş Balık Bendinde önlerine çıkan engelleri adeta uçarcasına aşarak görsel şölen de oluşturan balıklar için fotoğraf çekmeye gelen Cihat Öztunç, 'Erciş Balık Bendi, Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biridir. Baharın gelmesiyle çayımız coştu. İnci kefali göçümüz yakında başlayacak. Bu sebeple 15 Nisan ve 15 Temmuz arasında inci kefali göçü için av yasağına uyarak sadece seyredelim. Balık göçünü eşimizle, ailemizle, dostumuzla seyrederek çok keyifli vakitler geçirebiliriz. Bu güzel alanda güzel vakitler geçirip inci kefali av yasağına uyalım' dedi.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor
    09:56 Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor

    Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, esnafa can suyu oluyor. Karnavala yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken, esnafın işleri açılacak ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa can suyu olacak.


Advertisement