Berat Bebek'ten Kaymakam Erden'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Berat Bebek'ten Kaymakam Erden'e Ziyaret

Berat Bebek\'ten Kaymakam Erden\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesinde doğuştan yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle doktorların "Yaşamaz" dediği ve olumlu tedavi sürecinin ardından yaşam mücadelesini kazanan Berat bebek, annesiyle birlikte Ereğli Kaymakamı Şakir Erden’i ziyaret etti.

06.02.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde doğuştan yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle doktorların "Yaşamaz" dediği ve olumlu tedavi sürecinin ardından yaşam mücadelesini kazanan Berat bebek, annesiyle birlikte Ereğli Kaymakamı Şakir Erden'i ziyaret etti.

Kendisine yapılan ziyarette Berat Kerim Güney'i kucağına alarak sevgi gösteren Kaymakam Şakir Erden, Berat bebeğin sağlık durumu ile ilgili annesi Nesibe Güney'den bilgi aldı.

Ameliyat olduktan sonra Berat bebeğin hızla iyileştiğini söyleyen anne Nesibe Güney, "Kontrollerimiz devam ediyor. Mayıs ayında da ameliyat olduktan sonra inşallah hiçbir sıkıntı kalmayacaktır. Tedavi süresince bizden desteklerini esirgemeyen Kaymakam Beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, Berat bebeğin hastalığını duyduktan sonra aileye yardım etmeye başladıklarını ve Berat bebeğin sağlığına kavuşması için tedavisine devam edildiğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Berat Bebek'ten Kaymakam Erden'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement