Berat Kandili - Son Dakika
Yerel

Berat Kandili

Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, Berat Kandili'nin Müslümanlar'ın önüne açılmış bir fırsat kapısı olduğunu bildirdi.

31.05.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, Berat Kandili'nin Müslümanlar'ın önüne açılmış bir fırsat kapısı olduğunu bildirdi.

Eroğlu, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, yarın bir af, merhamet ve mağfiret gecesi olarak kabul edilen Berat Kandili'nin idrak edileceğini belirtti.

Berat Kandili'nde bağışlanma dileyenlerin affedeceği ve içtenlikle yapılan duaları kabul edeceğinin müjdelendiğini aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Günahlardan arınmamız suç ve yanlışlardan kaçınmamız ve yüce Rabbimizin sonsuz rahmet ve merhametine sığınmamız için bizlere sunulmuş çok değerli zaman dilimlerinden bir tanesidir. Bilerek veya bilmeyerek işlenen hata ve günahlardan tövbe ederek, günahların kalplerde bıraktığı kirlilikten arınma, sıkılan ve bunalan ruhların yüce Rabbimizin rahmetine ve mağfiretine ulaşması adına Berat Kandili Müslümanlar'ın önüne açılmış bir fırsat kapısıdır.

Gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyorum. Bu gecenin, ülkemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Berat Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement