Berberlerin Müşteri Kavgası; 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Berberlerin Müşteri Kavgası; 5 Yaralı

Berberlerin Müşteri Kavgası; 5 Yaralı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, berberlik yapan iki grup arasında çıkan ve pompalı tüfeğin kullanıldığı müşteri kavgasında, 5 kişi yaralandı.

31.07.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, berberlik yapan iki grup arasında çıkan ve pompalı tüfeğin kullanıldığı müşteri kavgasında, 5 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında, Çıldır Mahallesi 208 Sokak'ta meydana geldi. Bir apart otelin içinde yer alan bir berberin çalışanları ile işletmenin yakınında bulunan bir diğer berber dükkanının çalışanları arasında 'müşteri' kavgası çıktı. Büyüyen tartışma pompalı tüfeğin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü.

Açılan ateş sonucu M.Ö. (30), M.B. (33), F.Ö. (21), İ.O. (35) ile S.P. (25) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet Hastanesi ve Özel Ahu Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından gözaltına alınan HS. (30), G.D. (26) ve F.Ç. (31) emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berberlerin Müşteri Kavgası; 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement