Berdan Mardini Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika
Magazin

Berdan Mardini Alevlerin Arasında Kaldı

'Jan' isimli dizinin çekimleri sırasında alevlerin içine dalan Berdan Mardini, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

16.10.2014 13:01  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki günlerde TRT 6'da yayınlanacak olan 'Jan' (Sızı) adlı dizi setinde yangın paniği yaşandı. Berdan Mardini, yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği 'Jan' isimli dizinin çekimleri için rol gereği ateşin içine daldı ve figüran oyuncuyu alevlerin içinden çıkardı.

MÜDAHALE KISA SÜRDÜ

Çekimler sırasında dumandan etkilenen Mardini, hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu, dumandan etkilenmesinden dolayı kısa süreli müdahale edildikten sonra çekimlere devam etti. 'Dizi çekimleri için bile olsa afetlerden 'Allah herkesi korusun, rol gereği de olsa yangını hissetmek korkutucuydu' diyen Mardini, dizide sürprizlerin olacağını belirtti.







Berdan Mardini Alevlerin Arasında Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Berdan Mardini Alevlerin Arasında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • aslı: çok güldümmmm figüran simsiyah (adamı hastaneye kaldırmışlardır diye haberi okuyup resimlere bakınca) )berdan mardını bembeyaz :)))) hastanede yatan berdan mardini hahahhaaha 6 0 Yanıtla
  • FOSURAN: ULAN BERDO SENİ TANIMASAM YUTUCAM BU YALANI. ANTALYA BELDİBİNE GELDİĞİNDE DE BÖYLE ROL YAPIYORDUN BU UCUZ NUMARALARI HALKIMIZ YERMİ YEMEZZZZ 2 1 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): ııhhh tutmaz::)))) 0 0 Yanıtla

Advertisement