Beren Saat'ten Vahşice Katledilen Özgecan İçin Anlamlı Mesaj - Son Dakika
Güncel

Beren Saat'ten Vahşice Katledilen Özgecan İçin Anlamlı Mesaj

Ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medyadan Özgecan Aslan için yayınladığı mesajda, bugüne kadar başından geçen taciz olaylarını ilk kez anlattı.

15.02.2015 09:07  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabı üzerinden Mersin'den vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için mesaj yayınladı.

Saat, "Kadın olmak zor, güzel bir kız olmak çok zordur ülkemde" diye başladığı mesajında kendi maruz kaldığı tacizlerden bahsetti ve kadınlara yapılanlara isyan etti.

İŞTE BEREN SAAT'İN O MESAJI

"Uyku tutmaz bu gece, gözler dolar taşar boşalır... Yine yürüsek Taksim'de ne değişecek??... Kadın her geçen yıl daha değersiz bu ülkede... Biliyorum daha da sertleşecek her şey... Yine hafifletme, yine kadında suç arama, yine bulunur bir bahane... Yine aşağılanma... Yine mide bulantısı....

Kadın olmak zor, güzel bir kız olmak çok zordur ülkemde... Bugün o güzel yüze baktıkça neler neler geçiyor aklımdan: İlkokulda etek açmayı oyun yapan sınıf arkadaşlarımın hedefi olmak, okul eteğiyle eve yürürken yediğim onca laf, dersane dönüşü karanlıkta hızlanan adımlarım, göğsüme bastırdığım kitaplarım, taksilerin arkayı izlemek için ayarlanan aynaları, çıkma teklifini kabul etmediğim için canımı acıtan okul arkadaşlarım, ev telefonundan yapılan sapık konuşmalar, peşimden apartmana girip 15 yaşındaki bana ereksiyon halindeki cinsel organını gösteren o çoçuğun yüzü, ellerim titreyerek eve kaçışım ve bunu kimseye anlatmayışım, kıçımı hem de bir kanal gecesinde elleyen sarhoş bir kanal yöneticisiyle tartışmam, sevgilisi olmamamı gururuna yediremeyen partnerler, arkadaşımın evinde tuvalete dalıp zorla dudaklarıma yapışan bir oyuncuyu itişim, mesleğim yüzünden yaftalanışım, aylarca peşimden koşan birini sanki ben sevgilisinden ayırmışım gibi tam sayfa haber yapışları, gizlice çakallıkla çekilip servis edilen göğüslerimin silüeti davası mavası, bilir kişi raporu lehime çıkınca geri çekilen davaya kocası araya girdi barıştırdı haberi, daha bugün fermuarım açık kalmış haberleri, aman ne önemli!!!

"ÇOK ŞANSLIYMIŞIM DİYORUM ARTIK, HEP TEĞET GEÇMİŞİM!"

Kadına, bedenine, seçimlerine, haklarına saygı göstermeyen kafalar! Rağmen çok şanslıymışım diyorum artık, hep teğet geçmişim. Tecavüz, bıçaklanma, kesilip bavula tıkıştırılma, otobüs durağına komada bırakılma, yakılma yaşamadım.

İnsanlık suçlarına göz yummak suçtur!!!! Bir gün hesap sorulur!!!! Cinsiyet ayırmaksızın her vatandaşın canını ve haklarını korumak görevinizdir!!!!!! Dilerim son gününü hiç hatırlama Özgecan hayallerinle huzur içinde uyu."

Beren Saat\'ten Vahşice Katledilen Özgecan İçin Anlamlı Mesaj
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beren Saat'ten Vahşice Katledilen Özgecan İçin Anlamlı Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Bawer : Pis reklamcı bari ölümüm üzerinden reklam yapma mikrop 15 71 Yanıtla
  • mustafa kemal: Cok guzel yazmissin Beren. 78 5 Yanıtla
  • mertali: beren saat ahlak konusunda ders verecek en son kişilerden birisin. . . 31 3 Yanıtla
  • omer ak: omer ak bu yorumu beğendi. 2 31 Yanıtla
  • Necati cumali: Ahh canım ağlatma bizi be büyük zorluklar yaşamışsın jakuzinden yazmak zor olsa gerek 14 13 Yanıtla
  • saliha: sizler değilmisiniz para için bedenlerinizi kasabın çengele astığı etler gibi sergileyen. . . körpecik beyinleri vücudunuzun görseli ile kirleten. . fuhşiyatı yayan, sıradanlaştıran. . o sapıklar dese ki , beren saatin bir sahnesi vardı reyting yapan, ondan esinlendik. . . . . hepinizin eli var özgecanın üstünde adiler 17 2 Yanıtla
  • Umut: Fasulyede kendini nimetten sayıyor ???? 10 7 Yanıtla
  • baki: Ne kadar cok sapik var bu ulkede. buda feodal ve tabusal duygularla bastirilarak sapiklasmaya evrimlesen bir tur gelismemis ortacag toplumu olmaktan kaynaklaniyor, . kadina miras hakkini kis, 4 kadin ile evlenme serbest olsun, kadinin sahitlik hakkini yok say, okutma, cahil birak sonra gel burada idaaaam diye bagir, sizi kadinin konumu degil idamin kendisi cezbediyor. yobazlik sapikliktir. nerede bir kadin cinayeti varsa , orada bir sapiklik ve kadinin zayif oldugu duygusu vardir, biri dedi ya kadinla erkkek esi degildir, fitrata ters diye. iki yuzlu bugunde aileye taziyede bulunuyor. 8 7 Yanıtla
  • baki: Yobazlar ve sapiklar hucuma gecmis medeni toplum karsisinda feodal nedenlerle ezikler. 4 6 Yanıtla
  • yeterrr: Beren sen çok kadından şanslısın bırak acıtasyonu kadın olmak dünyanın her yerinde zor hatta bazı ülkelerde daha da zor o çok imrendiğimiz dev Amerka da üç dakikada bir tecavüz uygulanıyor ülkemizi kötülemek yerine ne yapmalıyız onu düşünelim 6 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: OYAK nema oranı gerçek enflasyon rakamlarına göre belirlenmeli
    11:27 CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: OYAK nema oranı gerçek enflasyon rakamlarına göre belirlenmeli

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, 2024 OYAK Genel Kurulunda açıklanacak nema oranının gerçek enflasyon rakamlarına göre belirlenmesi gerektiğini belirtti. Bağcıoğlu, OYAK yönetim organlarında temsilde adalet ilkesi ve liyakat ilkelerine uygun şekilde tüm statülerin temsil edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Kırşehir'de Biçerdöver Sürücüleri ve Sahipleri İstişare Toplantısında Buluştu
    11:24 Kırşehir'de Biçerdöver Sürücüleri ve Sahipleri İstişare Toplantısında Buluştu

    Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, biçerdöver sürücüleri ve sahiplerini bir araya getiren bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, biçerdöver işinin tarımsal üretimde önemli bir araç olduğunu vurguladı. İl Müdürü Mustafa İlmeç ise biçerdövercilerin karşılaştıkları sorunları değerlendirdiklerini ve çözüm üreteceklerini belirtti.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak
    11:19 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak

    TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, komisyonun 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle ara verdiğini ve mayıs ayı başında ilk toplantısını dijital telif konusuyla yapacaklarını açıkladı. Yayman, Türkiye'deki telif yasasının güncellenmesi gerektiğini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Komisyonun, içerik üreticilerinin taleplerini dikkate alarak dijital telif konusunu ele alacağı vurgulandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı
    11:19 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'nin Yazır ve İmecik Mahallelerinde çoban haritası dağıtarak yayla ve kırsal hayvancılığı desteklemeyi amaçlıyor. Çoban haritaları ile hayvancılığın asırlık rotaları koruma altına alınırken, hayvanların daha iyi şartlarda barınması ve sağlıklı gelişimi için çalışmalar yapılacak.

  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Advertisement