Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Avcı Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Avcı Açıklaması

Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Hakan Avcı, amaçlarının 3 yıl sonraki 15 Altı Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanmak olduğunu bildirdi.

09.08.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Hakan Avcı, amaçlarının 3 yıl sonraki 15 Altı Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanmak olduğunu bildirdi.

Antrenör Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp bünyesinde 40 sporcularının olduğunu, yoğun çalışma temposu sonucunda başarılı dereceler almaya başladıklarını ifade etti.

Halen 12 yaşında başarılı bir sporcu gruplarının olduğunu kaydeden Avcı, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Amacımız bugün 12 yaşında olan bu çocuklar ile 3 yıl sonra düzenlenecek olan 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Bergama'dan madalya almış sporcu çıkarmak. Özellikle Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e teşekkür etmek istiyorum. Bergama Belediyespor Badminton Takımı olarak ne zaman desteğe ve yardıma ihtiyacımız olsa öncelikle belediye başkanımızı yanımızda görüyoruz. Badminton Takımı olarak daha fazla çalışarak ve Milli Takıma daha fazla sporcu yetiştirerek bu desteğin karşılığını vermek istiyoruz. Özverilerinden dolayı sporcularımızın ailelerine de teşekkür etmek istiyorum."

Bergama Belediyespor takımındaki milli sporculardan 19 yaşındaki Buse Alsoy'un yüze yakın madalyası bulunurken, Arzu Delibalta ise 2013'ten bu yana milli takım adına mücadele ediyor.

12 yaşındaki Aybars Gökeren ile Bahar Sabancı da milli forma gururu yaşayan diğer isimlerden.

Bergama Belediyespor Badminton Takımı, bu yıl, 11, 13, 19 yaş Badminton İl Şampiyonası'nda 9 altın madalya kazandı. Türkiye Badminton 9 yaş şampiyonasında ise Türkiye Şampiyonu oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Avcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement