Bergama'da 1 Kişinin Öldüğü Kavgaya 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bergama'da 1 Kişinin Öldüğü Kavgaya 1 Tutuklama

Bergama\'da 1 Kişinin Öldüğü Kavgaya 1 Tutuklama

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, Mesut Bulmuş'u pompalı tüfekle öldürdüğü ileri sürülen A.K. tutuklandı.

08.07.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, Mesut Bulmuş'u pompalı tüfekle öldürdüğü ileri sürülen A.K. tutuklandı.

Önceki gün saat 20.30 sıralarında, aralarında husumet bulunan Mesut Bulmuş ile H.Y. ve kardeşi U.Y., Kaşıkçı Mahallesi Çeşmesi'nde karşılaştı. Aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki tarafın arkadaşlarının da katılmasıyla kavga daha da büyüdü. Kavgada ateşlenen pompalı tüfekle göğsünden vurulan Mesut Bulmuş, ağır yaralandı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bergama Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bulmuş, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bulmuş'un cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma olayın ardından H.Y., kardeşi U.Y. ve kavgaya karıştığı ileri sürülen arkadaşları A.K.'yi gözaltına aldı. Olayda kullanılan pompalı tüfeğe de incelenmek üzere el konuldu. Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Y. ve kardeşi U.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, olayda tüfeği kullandığı belirlenen A.K. tutuklandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama'da 1 Kişinin Öldüğü Kavgaya 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement