Bergama'da Vatandaşlar, Terörü Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Bergama'da Vatandaşlar, Terörü Protesto Etti

Yaşanan son terör olayları Bergama'da vatandaşlar tarafından protesto edildi.

14.08.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşanan son terör olayları Bergama'da vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Terörü protesto etmek amacıyla Bergama Şehit Aileleri Derneği tarafından organize edilen protesto yürüyüşünde, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar İzmir caddesi üzerinde toplanarak ellerinde Türk bayrakları, pankart ve dövizlerle Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada basın açıklaması yapan Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu, güvenlik güçleri ve masum insanların ölümüne neden olan terör olaylarını kınadı.

Terör örgütlerinin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"30 yıldır ülkemiz, derin bir terör belası ile karşı karşıyadır. Bir şehidimizin, bir insanımızın bir damla kanının maddiyat terazisinde bir dengi, karşılığı ya da oranı yoktur. Bu manada terörün manevi zararı asla ölçülemez. Mutlaka ama mutlaka hainlerin sonu hüsran olacaktır. Yeryüzünde hiçbir güç, hiçbir irade, hiçbir üst akıl, devletimizin bekasına,  milletimizin istikbaline, yürüyüşüne engel olamayacak, milletimizin birlik ve beraberliğini, kardeşliğini bozamayacak, vatan dediğimiz ve canımızdan aziz bildiğimiz bu topraklarda barış ve huzur içinde yaşamamıza mani teşkil edemeyeceklerdir. Hangi siyasi partiye gönül  vermiş olursak olalım, yıllardır akan kanlara, verilen şehitlere artık yeter denilmesi gerekmektedir."

Basın açıklamasının ardından vatandaşlar, bir süre "şehitler ölmez, vatan bölünmez", "kahrolsun PKK", "polise-askere uzanan eller kırılsın" sloganları atıktan sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bergama'da Vatandaşlar, Terörü Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement