Bergama'daki Kaza Kurbanları Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Bergama'daki Kaza Kurbanları Defnedildi

Bergama\'daki Kaza Kurbanları Defnedildi

İzmir Bergama'da ölen 4 arkadaş ile üzücü haberi alıp kalp krizinden ölen Yeliz Ünal'ın cenazesi, kılınan namazın ardından son yolculuğa uğurlandı.

14.04.2014 21:03  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama ilçesinde dün trafik kazasında ölen 4 kişi ile kazada yakınının öldüğü haberi üzerine kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kadının cenazeleri, toprağa verildi.

Bergama-Soma karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Süleyman Ünal (29), İbrahim Yeni (31), Murat Özgün (34) ve Gökhan Ergin (32) ile yakınlarının geçirdiği kazayı duyup geldiği hastanede kalp krizinden yaşamını yitiren Yeliz Ünal (33) için Mezarlıkbaşı Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, ölenlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan namazın ardından Süleyman Ünal, İbrahim Yeni ve Yeliz Ünal'ın cenazeleri Yerli Tahtacı Mahallesi, Murat Özgün'ün cenazesi Tırmanlar Mahallesi, Gökhan Ergin'in cenazesi de Dikili ilçesinin Yenice Mahallesi mezarlıklarında toprağa verildi.

Süleyman Ünal'ın kullandığı 35 DVK 86 otomobilin, Koyundere Köprüsü mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmiş, kazada sürücü Ünal ile beraberindeki arkadaşları İbrahim Yeni, Murat Özgün ve Gökhan Ergin olay yerinde yaşamını yitirmişti. Bu arada, kazanın duyulmasının ardından ölenlerin yakınları hastaneye gelmiş, sürücü Süleyman Ünal'ın amcasının kızı Yeliz Ünal (33) hastanenin bahçesinde kalp krizi geçirmiş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

-cenaze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bergama'daki Kaza Kurbanları Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement