Bergama'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Bergama'daki Trafik Kazası

Bergama'daki trafik kazasında ölen 4 kişi ile kazada yakınının öldüğü haberi üzerine kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kadının cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

14.04.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama ilçesinde trafik kazasında ölen 4 kişi ile kazada yakınının öldüğü haberi üzerine kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden kadının cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Kazada yaşamlarını yitiren Süleyman Ünal (29), İbrahim Yeni (31), Murat Özgün (34) ve Gökhan Ergin (32) ile kazayı duyup geldiği hastanede kalp krizi geçirerek ölen Yeliz Ünal'a (33) İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından cenazeler yakınlarına teslim edildi.

Cenazeleri teslim almaya gelen Veli Erol, trafik kazasında yaşamlarını yitiren 4 kişiyle yakın arkadaş olduklarını belirtti. Arkadaşların birlikte büyüdüklerini ve o gün Galatasaray - Sivasspor maçını izledikten sonra Kınık'a gitmek için araçla yola çıktıklarını bildiren Erol,  aracın bir süre sonra kontrolden çıkması sonucu kazanın meydana geldiğini öğrendiklerini anlattı.

Cenazelerin ikindi vakti Bergama Merkez Camisi'nde kılınacak namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Kaza

Süleyman Ünal'ın kullandığı 35 DVK 86 otomobilin, Koyundere Köprüsü mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmiş, kazada sürücü Ünal ile beraberindeki arkadaşları İbrahim Yeni, Murat Özgün ve Gökhan Ergin olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Bu arada, kazanın duyulmasının ardından ölenlerin yakınları hastaneye gelmiş, sürücü Süleyman Ünal'ın amcasının kızı Yeliz Ünal (33), hastanenin bahçesinde kalp krizi geçirmiş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - İzmir

Bergama\'daki Trafik Kazası
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bergama'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement