Bergama - Refüjdeki Su Tahliye Kanalına Düşerek Sürüklenen Otomobilde 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Bergama - Refüjdeki Su Tahliye Kanalına Düşerek Sürüklenen Otomobilde 2 Ölü

Bergama - Refüjdeki Su Tahliye Kanalına Düşerek Sürüklenen Otomobilde 2 Ölü

Refüjdeki su tahliye kanalına düşerek sürüklenen otomobilde 2 ölü (ek) ÖLENLERDEN BİRİ TOPRAĞA VERİLDİ İzmir'in Bergama İlçesi'nde, direksiyon kontrolünü yitirdikten sonra refüjdeki su tahliye kanalına düşerek 50 metre sürüklenen ve kavşak için toprakla doldurulmuş bölüme çarparak durabilen otomobilde yaşamını yitirenlerden sürücü Hasan Çetin'in cenazesi, Sağancı Mahallesi'ndeki baba evine getirilip burada yakınlarından helallik alındı.

11.03.2015 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Refüjdeki su tahliye kanalına düşerek sürüklenen otomobilde 2 ölü (ek)

ÖLENLERDEN BİRİ TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, direksiyon kontrolünü yitirdikten sonra refüjdeki su tahliye kanalına düşerek 50 metre sürüklenen ve kavşak için toprakla doldurulmuş bölüme çarparak durabilen otomobilde yaşamını yitirenlerden sürücü Hasan Çetin'in cenazesi, Sağancı Mahallesi'ndeki baba evine getirilip burada yakınlarından helallik alındı. Çetin'in cenazesi ardından Sağancı Camii'ne getirildi. Namazın ardından Çetin, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kazada ölen Şakir Güzelel'in cenazesi yarın öğle namazının ardından Bergama'nın Eğrigöl Mahallesi'nde toprağa verileceği verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama - Refüjdeki Su Tahliye Kanalına Düşerek Sürüklenen Otomobilde 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement