Bergama'ya Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Bergama'ya Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi Müjdesi

Bergama\'ya Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi Müjdesi

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında konuşan Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi İlkokulu için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay alındığını açıkladı.

10.05.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında konuşan Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi İlkokulu için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay alındığını açıkladı.

Bergama ilçesinde, Engelliler Haftası için etkinlikler düzenlendi. Bergama Öğretmenevi Salonunda gerçekleştirilen programa, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Bergama'da faaliyet gösteren Özel Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri, okul müdürleri, engelliler ve aileleri katıldı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN MÜJDE

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, etkinlikte bir konuşma yaparak Bergama ilçesinde Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi İlkokulu için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay alındığını açıkladı. Bu konuşma, salonda bulunanları mutlu etti. Etkinlikler kapsamında, Selçukbey İlkokulu öğretmenlerinden Arzu Albayrak ve Elif Bayram'ın görme engelli bir çocuğun kaleminden dökülenleri mikrofonda seslendirmesi törene katılanlara duygu dolu anlar yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama'ya Özel Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement