Bergüzar Korel, Eşinin Yeni İmajını Beğendi - Son Dakika
Magazin

Bergüzar Korel, Eşinin Yeni İmajını Beğendi

'Muhteşem Yüzyıl' dizisi için uzun süredir kestirmediği sakallarını bir film projesi için değiştiren Halit Ergenç'in yeni halinden eşi de memnun kaldı.

05.03.2015 08:53  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki akşam eşi Bergüzar Korel'le bir arkadaşlarının doğum gününe katılan Ergenç, çıkışta yeni imajıyla ilgili "Bergüzar beğendi, o yeter" dedi.

İSTANBUL'A DÖNDÜ

Rolü için saçlarını kazıtan ve top sakal bırakan Halit Ergenç, çekimleri Azerbaycan'da süren İngiliz yönetmen Asif Kapadia'nın yeni filmi 'Ali ve Nino'da konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra İstanbul'a döndü. Önceki akşam eşi Bergüzar Korel'in yakın bir arkadaşının doğum gününe katılan çift, neşeli tavırları ile dikkat çekti.

BAŞARILI İNSANLARLA ÇALIŞTIM

Parti çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftten Halit Ergenç, saçlarını oynadığı rol için kazıttığını eşi Bergüzar Korel'in de çok beğendiğini söyledi. Bakü'deki çekimlerin çok süper geçtiğini belirten Halit Ergenç, "Konuk oyuncu olmama rağmen çok keyif aldım. Çok başarılı insanlarla tanışma ve çalışma fırsatı buldum" dedikten sonra eşi Bergüzar Korel ile birlikte kendilerini bekleyen araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttular.

Bergüzar Korel, Eşinin Yeni İmajını Beğendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Bergüzar Korel, Eşinin Yeni İmajını Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ZULKARNEYN: Bir insan karısını rol icabı da olsa nasıl olur da başkasının yatağına sokup sonrasında piyasalarda rol keser ? Para gelsin de nasıl gelirse gelsin diyorlar resmen, Allah hidayet versin diyeceğim de çok zor. . . bir de bunlara hayran olan insanlar/insanlarımız var peeh. 29 4 Yanıtla
  • BUDA KAPAK OLSUN: Hah şimdi aslına dönmüşsün . Osmanlının adını kilitliyordun. Sizi gidi geziciler... 26 4 Yanıtla
  • deli: Bu kadin dehset ye ye bitmez 12 14 Yanıtla
  • geç: bizene 10 2 Yanıtla
  • Bakü Elmin: Super buldum,cok yakışmış,zaten bu insana her şey yakışır 0 0 Yanıtla

Advertisement