Berna Laçin'in Attığı Sneijder Tweet'i Tepki Çekti - Son Dakika
Spor

Berna Laçin'in Attığı Sneijder Tweet'i Tepki Çekti

Oyuncu Berna Laçin'in, Hollanda-Türkiye maçında Sneijder'in golünden sonra yazdığı "Sneijder'in 'çocuğu koyduk' hareketi ayıptır" tweet'i tepki çekti.

29.03.2015 00:28  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Berna Laçin'in gafı twitter kullanıcılarını kızdırdı. Laçin, Hollanda- Türkiye maçının son dakikalarında attığı golden sonra topu karnına sokan Sneijder'i hedef aldı.

Tecrübeli oyuncu, eşi Yolanthe'nin hamile olması sebebiyle bu hareketi yapan Sneijder için "Çocuğu koyduk hareketi ne ayıp ya! Hem kadınlara hem yaşayıp etmeğini yediğin ülkeye hem takım arkadaşlarına hakaret!" yazdı.

TEPKİ MESAJLARI GELDİ

Laçin'in bu tweet'inin ardından bazı taraftarlar, Berna Laçin'e Sneijder'in eşinin hamile olduğunu anlatırken bazıları ise tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, bu mesajların ardından hatasını anladı ve bir nevi özür mesajı yayınladı:

"Sneijder'in karısı hamileymiş ya amma kızmıştım hani bize gol attı ya çıkaramadım hıncımı. Sildim sildim şştt, kızgınım zaten o kadar olur. Her mevzuyu 30 saniye içinde fener-gs mevzuuna bağlayan küfürbaz hanzolara iyi spamlar, Yolanthe'ye hayırlı evlarlar dilerim."

Berna Laçin\'in Attığı Sneijder Tweet\'i Tepki Çekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Berna Laçin'in Attığı Sneijder Tweet'i Tepki Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • cem ida: Normalde futbol izlemediği ve anlamadığı ortada.git uslu uslu maçını izle. Millet bilmesin milli takımdan milli takıma maç izlediğini futbol cahili değişik kadın 30 5 Yanıtla
  • Gsgsgs: Snijder her türlü koyar bernayada türkiyeyede 9 16 Yanıtla
  • newer walk alone: Bos kadindan bos sozler nokta. 12 8 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: NE KADAR DUYARLIYMIŞSINIZ!!BİRAZDA TAKIMINI TUTTUĞUNUZ OYUNCUNUN ETTİĞİ KÜFÜRLERE TWEET ATSANIZDA GÖRSEK!!EŞİ HAMİLE ATTIĞI GOLÜ ONA ARMAĞAN EDİYOR SİZ NELERE ÇEKİYORSUNUZ!!FİKRİNİZ NE Kİ ZİKRİNİZ NE OLSUN BU ARADA SIRF GALATASARAY FORMASI GİYİYOR DİYE KARALAMAYA ÇALIŞTIĞINIZ OYUNCU SİZİ KARALATTI;)BÖYLE TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALATIRLAR İŞTE HADİ BAŞKA KAPIYA. . . 12 6 Yanıtla
  • €f€: Adam olupya 10 dakika ayakta kalabilselerdi...ne o hareket olurdu ne de bu yorum!terim 2030 yılının takımını hazırlıyor.olacak bu kadar ;-) 9 6 Yanıtla
  • TC: Gsli kürt ne işin var bu topraklarda o zaman senin !!! 3 11 Yanıtla
  • AYIŞIĞI: BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL. HERKES BAZEN BÖYLE HATALAR YAPABİLİR. 14 0 Yanıtla
  • murat yavuz: Ben erkek halimle böyle bişey düşünemedim, kadının düşündüğü şeye bak 13 1 Yanıtla
  • Gsli kürt: Evet koydu çocugu tcye:)) 3 10 Yanıtla
  • guuul: Hele pis kadina bak sen o snijdrin tirna olamassin hain mikrop 7 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement