BERTO Üyelerine Borç Ödeme Kolaylığı - Son Dakika
Yerel

BERTO Üyelerine Borç Ödeme Kolaylığı

BERTO Üyelerine Borç Ödeme Kolaylığı

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, torba kanun ile oda üyelerinin de birikmiş aidat borçlarını, taksitle ödeme imkanı bulunduğunu söyledi.

03.10.2014 17:46  Güncelleme: 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Ticaret Odası (BERTO) Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Torba Kanun ile oda üyelerinin de birikmiş aidat borçlarını, taksitle ödeme imkanı bulunduğunu bildirdi.

Ürper, yaptığı yazılı açıklamada, üyelerin birikmiş aidat borçlarını 8 taksitte ödeyebileceğini, taksit yerine tek sefer ödeme yapmak isteyenlere de toplam borçlarından yüzde 10 indirim olanağı sağlandığına dikkati çekti.

Açıklamada, Ürper, ticaret odasına borcu olan üyelerin bu imkandan yararlanmaları tavsiyesinde bulunarak "Üyelerimiz, 11 Eylül 2014 tarihine kadar ödenmemiş olan aidat borçlarını, Üretici Fiyatları Endeksi esas alınarak hesaplanarak oluşacak tutar üzerinden ödemeleri halinde faiz ve gecikme faizi silinecektir. Üyelerimiz de aynı yasa gereği aidat borçlarına üçer aylık dönemler halinde 8 taksitte ödeme imkanı getiriliyor. Bu haktan yararlanabilmeleri için üyelerimizin 1 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza başvurmaları ve ilk taksitlerini 31 Aralık 2014 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor. Bu kanun kapsamında tamamı ödenen borçlara ilişkin yargılama giderleri ile icra masrafları ve vekalet ücretleri de karşılıklı olarak talep edilmeyecek. Üyelerimizin birikmiş borçlarını ödemeleri için bu çok önemli bir fırsattır. Üyelerimiz bu fırsatı iyi değerlendirmeliler" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BERTO Üyelerine Borç Ödeme Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement