Beş Bin Nüfuslu İlçenin Gururu Oldular- Erzurum - Son Dakika
Spor

Beş Bin Nüfuslu İlçenin Gururu Oldular- Erzurum

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Takımın antrenmanından detaylar Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen ile röportaj Narmanspor Basın Sözcüsü Cengiz Ceylan ile röportaj Takım antrenörü Sevilay Kesteloğlu ile röportaj Takımın oyuncularından Fulya Yurt ile röportaj HADİ ŞENGÜL - Buz Hokeyi Kadınlar Ligi'nde geçen yılın şampiyonu, Erzurum'un 5 bin nüfuslu ilçesi Narman'ın buz hokeyi takımı, bu yıl da şampiyonluğa koşuyor.

11.04.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Takımın antrenmanından detaylar

Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen ile röportaj

Narmanspor Basın Sözcüsü Cengiz Ceylan ile röportaj

Takım antrenörü Sevilay Kesteloğlu ile röportaj

Takımın oyuncularından Fulya Yurt ile röportaj HADİ ŞENGÜL - Buz Hokeyi Kadınlar Ligi'nde geçen yılın şampiyonu, Erzurum'un 5 bin nüfuslu ilçesi Narman'ın buz hokeyi takımı, bu yıl da şampiyonluğa koşuyor.

Lige 4 yıl önce "merhaba" diyen Narmanspor Buz Hokeyi Kadın Takımı, ilk yılında 3'üncü, ikinci yılında 2'inci, geçen yıl ise şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Ligdeki 4'üncü yılında büyük başarı elde eden Erzurum temsilcisi, tarihi henüz belirlenmeyen final maçında, İstanbul ekibi Buz Korsanları ile karşılaşarak yeniden şampiyon olmayı ve yurt dışında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmayı hedefliyor.

Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadın takımını "buzun perileri" olarak adlandırdıklarını ve antrenmanını izlemeye geldiğini söyledi.

Takımın Erzurum'un gurur kaynağı olduğunu ve bundan inanılmaz mutluluk duyduklarını ifade eden İşleyen, "Son zamanlar basının da bir ilgisi oldu. Beş bin nüfuslu bir ilçeden bir buz hokeyi takımı oluşturacaksınız, Türkiye şampiyonu olacaksınız ve Türkiye'yi Avrupa'da Narmanspor Buz Hokeyi Kadın Takımı temsil edecek. İnanılmaz bir gurur bu." dedi.

İşleyen, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için çok ciddi yatırımların yapıldığını ve bunun, takımları sayesinde boşa çıkmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu salonların açık kalmasının yegane sebebi yine Narmanspor Buz Hokeyi ve Curling takımlarımız. Ben buradan bu sporu desteklemek ve yaşatmak adına bütün yetkilileri veya Erzurumlu iş adamlarını desteklemeye ve sponsor olmaya davet ediyorum. Narman Belediyesi olarak şahsım, ilçe halkımız ve perde arkasında çok gizli kahramanlarımız var. Erzurum'un tamamının buna katılımını istirham ediyorum."

Beş Bin Nüfuslu İlçenin Gururu Oldular- Erzurum
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beş Bin Nüfuslu İlçenin Gururu Oldular- Erzurum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement