Beş Haftada Bir Beştepe'de Bakanlar Kurulu - Son Dakika
Güncel

Beş Haftada Bir Beştepe'de Bakanlar Kurulu

Beş Haftada Bir Beştepe\'de Bakanlar Kurulu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Bakanlar Kurulu toplantıları periyoda bağlandı. Kurul, beş haftada bir Beştepe'de toplanacak.

17.04.2015 07:29  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk olarak ocak ayında başkanlık ettiği ve ardından 2 defa daha düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantıları periyoda bağlandı. Kurul, beş haftada bir Beştepe'de toplanacak.

BİZZAT İKİ İSİM BELİRLEDİ

Periyot, bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu arasında yapılan görüşmelerde belirlendi. Beştepe'de Bakanlar Kurulu toplantılarının periyodunun, hükümetin Çözüm Süreci, güvenlik zirvesi, Ekonomik Koordinasyon Kurulu ve Milli güvenlik Kurulu toplantılarının toplanma periyotları göz önüne alınarak belirlendiği öğrenildi.

ÇİFTE GÜNDEM

Toplantılarda hem o haftaki Bakanlar Kurulu'nun rutin gündemi işlenecek hem de Beştepe ile hükümet arasında gündemin üst sıralarında yer alan konular görüşülecek.

İLK OLARAK OCAKTA YAPILMIŞTI

Erdoğan, göreve başladıktan sonra ilk kez 19 Ocak'ta Bakanlar Kurulu'nu Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplamıştı. (Kaynak : Sabah)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beş Haftada Bir Beştepe'de Bakanlar Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Abdul: Kaç-AK saray da diyosun yani. 2 1 Yanıtla
  • duran: aylik zilgit yeme tolatisi:)))) 2 0 Yanıtla
  • sila: 5 haftada bir zilgit yeme toplatisi. . . recebin savas pilanlari baska nasil devreye girecek. . adam hem cuhmurbaskani hem basbakan hem miletvekili. hem savci hem hakim hem muhtar mecburen vs topliyacak. . . . normal cuhmurbaskaninin bakanlar toplantisi yaptigi nerde görülmüs. . . . 2 0 Yanıtla
  • Zaza 23 : Bunların Davası varmış ideolojileri yani :: önce Allah de sonra önce yol yap sonra Çal çaldır komşu ülkeleri karıştır yetmedi kendi ülke insanını böl ayrıştır sonra karşı karşıya getir davaya bak 2 0 Yanıtla
  • ALOS: YAKINDA RTE İN, DAVUTOĞLU AUT. 0 0 Yanıtla

Advertisement