Besihaneden Kaçan İnekler Şehri Gezip Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Besihaneden Kaçan İnekler Şehri Gezip Geri Döndü

Besihaneden Kaçan İnekler Şehri Gezip Geri Döndü

Bilecik'te besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar, şehir turu attıktan sonra geldikleri yoldan tekrar besihanelerine geri döndüler.

23.05.2015 11:39  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te besihanelerinden kaçan, 2 inek 1 düve, şehir turu attıktan sonra, kendi başlarına geldikleri yoldan besihanelerine geri göndüler.

BESİHANEDEN ÇIKIP GEZDİLER, SONRA BESİHANEYE GERİ DÖNDÜLERBilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi üzerinde bulunan bir besihaneden kaçan 2 inek 1 düve, şehir turu yaptıktan sonra geldikleri yoldan besihaneye geri döndüler. Besihaneden kaçan büyükbaş hayvanlar cadde üzerinde Ertuğrulgazi Lisesi üzerinden Osmanlı Tuğrası bulunduğu Bilecik- Bozüyük karayoluna indiler. Burada trafiği tehlikeye sokan büyükbaş hayvanları çevredeki vatandaşların kovalamasının ardından aynı güzergah üzerinden besihanelerine döndüler. Yol boyunca kenarlardaki çiçekleri yiyen büyükbaş hayvanlar, arada bir bağırmayı da unutmadılar. Öte yandan sürücüler, istiflerini bozmandan giden büyükbaş hayvanlar yoldan çekilene kadar beklemek zorunda kaldılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Besihaneden Kaçan İnekler Şehri Gezip Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement