Beşiktaş 3 Hafta Sonra Galip Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş 3 Hafta Sonra Galip Geldi

Beşiktaş 3 Hafta Sonra Galip Geldi

Siyah beyazlılar, Kasımpaşa'yı 2 1 yenerek, ligde ikincilik yarışını sürdürdü Oğuzhan Özyakup ligdeki 6, Veli Kavlak ise 3. golünü attı Oğuzhan ve Necip Uysal, sakatlanarak maça devam edemedi Bazı taraftarlar yönetim ve futbolculara yönelik protestolarını maç sırasında da sürdürdü.

03.05.2014 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek, 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

En son, 28. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kayserispor'u 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, daha sonra Torku Konyaspor ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalıp, Sivasspor'a da 3-0 mağlup olmuştu.

Siyah-beyazlılar, Oğuzhan Özyakup ve Veli Kavlak'ın golleriyle Kasımpaşa'yı 2-1 yenip, puanını 58'e çıkardı ve haftayı Gençlerbirliği galibiyetiyle kapayan Galatasaray'ın 1 puan gerisinde üçüncü sırada yer aldı.

6 haftadır gol yiyorlar

Beşiktaş, Süper Lig'de 5 haftadır süre gelen gol yeme alışkanlığını Kasımpaşa karşısında da sürdürdü.

Siyah-beyazlılar, en son 26. haftada 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında kalesinde gol görmemişti. Beşiktaş, bu maçtan sonra Kardemir Karabükspor (0-1), Kayserispor (2-1), Torku Konyaspor (1-1), Fenerbahçe (1-1) ve Sivasspor (0-3) karşılaşmalarında rakiplerin attığı gollere engel olamadı. Son olarak Kasımpaşa maçının 90+5. dakikasında Scarione'nin golüne engel olamayan siyah-beyazlılar, böylece üst üste 6 hafta kalesini gole kapayamadı.

Oğuzhan 6, Veli 3. golünü attı

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 6, Veli Kavlak ise 3. golünü attı.

Daha önce Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ve ikinci yarıdaki Torku Konyaspor maçlarında birer gol atan Oğuzhan, Kasımpaşa karşısında attığı golle toplam gol sayısını 6'ya çıkardı.

Veli Kavlak ise yine bir Kasımpaşa maçında golle buluştu. Veli, bu sezon ilk golünü Kasımpaşa ile yapılan tekrar maçında atmıştı. Daha sonra Akhisar Belediyespor'a karşı 1 gol kaydeden Veli, bu akşamki Kasımpaşa karşılaşmasında da rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Protestolar maçta da sürdü

Beşiktaşlı taraftarlar, kulüp başkanı Fikret Orman ve futbolcuları Kasımpaşa maçı sırasında da zaman zaman protesto ettiler.

Fikret Orman için "Fenerbahçe'ye başkan olsana" diye tempo tutan taraftarlar, futbolcular için de "Diskoya diskoya, maçtan sonra diskoya", "Renklere aşığız sizlere değil" diye tezahüratlar yaptı.

Bazı taraftarlar ise Doğu Tribünü'ndeki protestocu seyircilere tepki gösterdi.

Taraftarlar ayrıca kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile eski futbolcuları İbrahim Üzülmez, Ricardo Quaresma, Baki Mercimek, Fabian Ernst, Mattias Delgado, Bobo ve İlhan Mansız lehine de tezahüratlarda bulundu.

Bu arada Doğu Tribünü'nde yer alan protestocu grup, 70. dakikada stadı terk etti.

Bilic'e destek

Fikret Orman, yönetim kurulu ve futbolcuları protesto eden taraftarlar, teknik direktör Slaven Bilic'e ise destek verdi.

Taraftarlar, zaman zaman "Slaven Bilic" diye tempo tutup, Hırvat teknik adama güvenlerini dile getirdi.

Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Donk sakatlandı

Beşiktaş'ta Necip Uysal ile Oğuzhan Özyakup, Kasımpaşa'da ise Donk sakatlanarak, oyuna devam edemediler.

Necip, maçın 24. dakikasında arka adalesinden sakatlanırken, yerini Jermain Jones'a bıraktı. Slaven Bilic, Necip'in yerine savunmanın sağına Atiba Hutchinson'ı çekerken, Jones'u ise ön liberoda görevlendirdi.

Siyah,beyazlılarda Oğuzhan ise maçın 55. dakikasında sol dizinden sakatlık geçirdi. Bu futbolcunun yerine de İsmail Köybaşı oyuna girdi.

Necip'in durumunun çekilen MR sonucu netleşeceği, Oğuzhan'ın ise dizine dikiş atıldığı bildirildi.

Bu arada Kasımpaşa'da da Hollandalı futbolcu Donk, maçın 37. dakikasında sakatlanarak, oyuna devam edemedi. Donk'un yerine 38. dakikada Barış Başdaş oyuna dahil oldu.

Tolga son 5 dakikayı bandajla oynadı

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, maçın bitimine 5 dakika kala sol el serçe parmağından sakatlandı.

Siyah-beyazlılar, 3 değişiklik hakkını tamamladığı için Tolga'ya saha içinde tedavi yapıldı ve milli futbolcu parmağındaki bandajla maçı tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş 3 Hafta Sonra Galip Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement